Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ:ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ «ΣΚΥΛΙ»: ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΛΕΦΤΑ Η ΑΘΛΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ήταν σίγουρο ότι πίσω από την πιεστική ονομασία των Σκοπίων, κρυβόταν το πουγκί με τα τριάκοντα αργύρια. Με τη διαφορά ότι επί εποχής των Ενωμένων Βαλκανίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης της ολιγαρχίας που ήδη υλοποιούν Αμερική και Γερμανία- η κάθε μία για τα δικά της γεωπολιτικά και οικονομικά συμφέροντα- δεν είχε μόνον 30 αργύρια το πουγκί της προδοσίας αλλά ένα φορτηγό λεφτά.
Πάνω από 11 δις ευρώ που ένα μεγάλο μέρος του ιλιγγιώδους ποσού θα «αρμέξει» και η κυβέρνηση των κομμουνιστών-κατσαπλιάδων, με ελάχιστη ωφέλεια, για έναν Λαό που βογγάει. Με μία προϋπόθεση που έρχεται από τα χείλη των Ισχυρών Δυνάμεων: Υπογράψτε να τελειώνουμε για να πάρετε το παραδάκι.
Περισσότερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Παρασκευής, στη μοναδική εφημερίδα που κάνει την αλήθεια πρωτοσέλιδο












http://www.makeleio.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply