Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Το Τμήμα Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς , εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές- αθλητές μας που θα συμμετέχουν από σήμερα στις Πανελλήνιες εξετάσεις .
Σαν προπονητής και σαν πατέρας θα ήθελα να τους πω ότι το Πανεπιστήμιο δεν είναι αυτοσκοπός, αν δεν εξυπηρετεί την αγάπη για τη γνώση και δεν δίνει φτερά για μια ευτυχισμένη και χρήσιμη ζωή. Η επιτυχία και η αποτυχία στις εξετάσεις είναι παροδικές καταστάσεις, που δεν προεξοφλούν τη θετική ή αρνητική επίδραση στην εξέλιξη της ζωή τους . Όταν υπάρχουν ανοικτοί ορίζοντες αντίληψης και προσήλωση σε επιθυμίες και ιδανικά, τότε ακόμα και η “μη επιτυχία” στις εξετάσεις είναι προσωρινή και δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες επιλογές και αποφάσεις.
Πριν 40 χρόνια οι δικοί μου γονείς στην αντίστοιχη περίοδο της ζωής μου, με εμψύχωναν λέγοντας μου ότι, μπροστά μου ανοίγεται ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι επιβράβευσης των κόπων και της προσπάθειας μου.
Οι πανελλήνιες εξετάσεις μπορεί να μας πάνε αλλού από εκεί που εμείς σχεδιάζουμε αλλά, κάπως έτσι είναι η ίδια η ζωή, γεμάτη εκπλήξεις και ανατροπές. Το στοίχημα είναι να εκμεταλλευόμαστε κάθε εξέλιξη σε όφελος των επιδιώξεων και στόχων μας.
Ελένη, Βέρα, Όλγα, Σέβη, Νίκο, Αντώνη Καλή επιτυχία στις εξετάσεις , προσήλωση στους στόχους σας και επιμονή στις επιθυμίες της ζωής και ένα όμορφο καλοκαίρι που θα ανταμείψει αγώνα σας



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply