Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΚΑΘΑ ΚΡΙΣΤΙ, ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Είναι τιμή και χαρά για τις Εκδόσεις Ψυχογιός να συγκαταλέγουμε πλέον στους συγγραφείς μας ένα από τα θρυλικά ονόματα της αστυνομικής λογοτεχνίας, την Άγκαθα Κρίστι, διάσημη παγκοσμίως για τους εμβληματικούς χαρακτήρες της, Ηρακλή Πουαρό και Μις Μαρπλ. Η Άγκαθα Κρίστι, που έχει τιμηθεί από τη βασίλισσα της Μ. Βρετανίας με τον τίτλο της Dame για την προσφορά της, ανήκει στους δημιουργούς που διαμόρφωσαν το είδος του αστυνομικού μυθιστορήματος. Είναι η πιο ευπώλητη συγγραφέας του κόσμου, διαχρονικά, καθώς οι πωλήσεις των έργων της έχουν ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο αντίτυπα στην αγγλική γλώσσα και άλλο ένα δισεκατομμύριο σε μεταφράσεις.
Από τις Εκδόσεις Ψυχογιός θα κυκλοφορήσουν σταδιακά όλα της τα έργα, σε σύγχρονη, προσεγμένη έκδοση και νέες μεταφράσεις, ενώ πολλά θα εκδοθούν για πρώτη φορά στα ελληνικά!
Η έκδοση θα γίνει με την άδεια και τη συνεργασία της Agatha Christie Limited, των αποκλειστικών διαχειριστών του έργου της συγγραφέως.
Η απόφασή τους να μας εμπιστευτούν αυτό τον λογοτεχνικό θησαυρό και να μας καλωσορίσουν στη διεθνή «οικογένεια» της Άγκαθα Κρίστι, στην οποία ανήκουν πολλοί από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους εκδότες του κόσμου, είναι μια ξεχωριστή τιμή στην οποία δεσμευόμαστε να ανταποκριθούμε.

Η Agatha Christie Limited (ACL) διαχειρίζεται από το 1955 τα συγγραφικά και πάσης φύσεως δικαιώματα των έργων της Άγκαθα Κρίστι για όλο τον κόσμο, συνεργαζόμενη με τα μεγαλύτερα ταλέντα στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τις εκδόσεις, το θέατρο και τις ψηφιακές πλατφόρμες ώστε να εξασφαλίσει ότι το έργο της Κρίστι συνεχίζει να φτάνει σε νέους αναγνώστες με καινοτόμους τρόπους και με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Η εταιρεία διευθύνεται από τον δισεγγονό της Κρίστι, Τζέιμς Πρίτσαρντ.

Οι Εκδόσεις Ψυχογιός με αδιάλειπτη παρουσία επί σχεδόν σαράντα χρόνια, 650 συγγραφείς και 3.000 τίτλους στον κατάλογό τους, πάνω από 50% των μπεστ σέλερ εδώ και μία δεκαετία και συνεργασία με περισσότερα από 2.000 βιβλιοπωλεία, καθώς και αλυσίδες, πολυκαταστήματα και άλλα σημεία πώλησης, είναι ο μεγαλύτερος και ταχύτερα αναπτυσσόμενος εκδοτικός οίκος στην Ελλάδα και την Κύπρο.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply