Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ ΑΣΕΠ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΦΑΚΕΛΛΩΝ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




«Το ΑΣΕΠ επιβεβαιώνει τη Νέα Δημοκρατία. Τα ερωτήματα παραμένουν»

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, με αφορμή σημερινή ανακοίνωση του ΑΣΕΠ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η σημερινή ανακοίνωση της Διοίκησης του ΑΣΕΠ επιβεβαιώνει πλήρως τις καταγγελίες της Νέας Δημοκρατίας.

Πράγματι εστάλησαν σε τέσσερις (4) Υπουργούς μετά από αιτήματα τους πίνακες με τα στοιχεία και τα προσόντα από τους φακέλους των υποψηφίων Γραμματέων. Στους υπόλοιπους Υπουργούς εστάλησαν τα ονοματεπώνυμα και τα πατρώνυμα των υποψηφίων.

Τα ερωτήματα που παραμένουν και χρήζουν άμεσης απάντησης είναι τα εξής:

α. Γιατί εστάλησαν στους Υπουργούς τα στοιχεία και τα προσόντα από τους φακέλους των υποψηφίων; Για ποιο λόγο τα ζήτησαν;  Παραβιάστηκαν ή όχι οι σχετικές διατάξεις με την αποστολή αυτών των στοιχείων σε πρόσωπα που εκ του νόμου δεν έχουν καμία αρμοδιότητα στη διαδικασία επιλογής των υποψηφίων Γραμματέων;

β. Τι ακριβώς ζητούσαν με τα αιτήματα τους Υπουργοί και με ποια νομιμοποιητική βάση;

Είναι αναγκαίο άμεσα είτε οι Υπουργοί είτε η Διοίκηση του ΑΣΕΠ να δώσουν στη δημοσιότητα όλα τα σχετικά έγγραφα των αιτημάτων και των διαβιβαστικών».

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply