Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Ο γνωστός Αμερικανός καθηγητής, Τζορτζ Φρίντμαν, πρώην επικεφαλής του Stratfor και νυν πρόεδρος του ιδρύματος Geopolitical Futures, προειδοποιεί τις Βαλκανικές χώρες πως μία ένοπλη σύρραξη στην ευρύτερη περιοχή είναι θέμα χρόνου και το μέλλον δεν είναι διόλου ελπιδοφόρο. Όλα αυτά μετά από τις υπογραφές Τσίπρα-Κοτζιά και την κατάπτυστη συμφωνία που εκχωρεί την Μακεδονία μας στην γειτονική χώρα.

Συγκεκριμένα, ο εμπειρογνώμων της γεωπολιτικής Φρίντμαν, λέει ότι εύκολα μπορεί να ξεσπάσει πόλεμος στα Βαλκάνια, ενώ ισχυρίζεται ότι οι Σέρβοι έχουν την υποστήριξη των Ρώσων σε κάθε βήμα που θα κάνουν, με τους Αλβανούς να υποστηρίζονται από τους Αμερικανούς, του Κροάτες και τους Γερμανούς.
«Τα Βαλκάνια δεν είναι η μόνη περιοχή στον κόσμο που συμβαίνουν αυτά, αλλά δεν υπάρχει άλλη περιοχή στον κόσμο που είναι τόσο σημαντική, για τόσες πολλές μεγάλες δυνάμεις.
Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη, γιατί υπάρχουν πάντα εκτιμήσεις, ότι η περιοχή βρίσκεται συχνά στα όρια του πολέμου. Συχνά οι εκτιμήσεις αποδεικνύονται λανθασμένες. Γιατί διατυπώνονται; Για να θέσουν τις δυνάμεις σε ετοιμότητα, ώστε να είναι σε εγρήγορση όταν γίνουν πραγματικότητα.
Είναι απλώς θέμα χρόνου να γίνει πόλεμος στα Βαλκάνια. Και αυτή είναι μια περιοχή που περιμένει τον πόλεμο, ο οποίος έχει πολλές πιθανότητες να συμβεί», λέει ο Φρίντμαν.
Ορισμένες φορές οι πόλεμοι μεταξύ των χωρών, παρασύρουν και άλλες χώρες, εμπλέκουν και τις μεγάλες δυνάμεις. Ορισμένες φορές όταν οι μεγάλες δυνάμεις ανταγωνίζονται μεταξύ τους παρασύρουν και άλλες δυνάμεις και τις βαλκανικές χώρες», είπε χαρακτηριστικά.















http://www.makeleio.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply