Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ - ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΗΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Περίπου έναν χρόνο τώρα η ταλαιπωρία των οδηγών και των αυτοκινήτων που κινούνται από το στρατόπεδο στην Κρηστώνα έως την αερογέφυρα του Μαυρονερίου, δεν είναι μια απλή ταλαιπωρία, δεν είναι μια απλή δοκιμασία των νεύρων των οδηγών και της οδηγικής ικανότητας αλλά μία διαρκής καρμανιόλα. Είναι ο διαρκής κίνδυνος ατυχημάτων, έστω κι αν η ταχύτητα περιορίζεται στα 40 χλμ/ώρα. Είναι η πλημμελής έως ανύπαρκτη σήμανση για την προστασία των οδηγών.


Μας κάνει εντύπωση  ο σχεδιασμός της παρακαμπτηρίου, που χωρίς να είμαστε συγκοινωνιολόγοι, διαπιστώνουμε, πως οι κλειστές στροφές και οι φουρκέτες, θα μπορούσαν να αποφευχθούν, άρα και τα ατυχήματα!
Έτσι χθες το βράδυ, γύρω στις 10.30 στην φουρκέτα-στροφή που σας δείξαμε σήμερα, έγινε ένα ατύχημα, ένα αυτοκίνητο που ξέφυγε της πορείας του, μια και οι στροφή ελίναι περίπου260 μοιρών.
Σταματήσαμε, να πάρουμε κάποιες φωτογραφίες και κάποια στοιχεία των λόγων της εκτροπής του αυτοκινήτου, για λογαριασμό της kilkiswebtv, αφού προηγουμένως παρκάραμε το αυτοκίνητό μας σε ασφαλές σημείο και χωρίς να εμποδίζουμε την απρόσκοπτη κυκλοφορία των διερχομένων οχημάτων.  Δηλώσαμε την ιδιότητά μας και ένας εκ των παρισταμένων  αστυνομικών– δεν γνωρίζουμε ούτε τον βαθμό του, ούτε την ιδιότητά του – μας είπε πως πρέπει να απομακρυνθούμε αμέσως.  Λόγω της φόρτισής του, δεν είπαμε κουβέντα και απομακρυνθήκαμε, σκεφτόμενοι πως μπορεί να υπάρχει νέα διάταξη ή νέος Νόμος που να απαγορεύει την δημοσιοποίηση των ατυχημάτων ή μπορεί στο αυτοκίνητο να επέβαιναν πρόσωπα των οποίων οι ταυτότητα δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί χωρίς εισαγγελική άδεια.
Όπως και να έχει το πράγμα, θα σας ενημερώσουμε για τους λόγους της απαγόρευσης δημοσιοποίησης του ατυχήματος.
Βίντεο και φωτογραφίες αποτυπώνουν τα σημάδια του γεγονότος.  




























About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply