Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Γ. ΤΡΑΓΚΑΣ: ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΔΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ - ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΡΑΓΕΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ομολογώ ότι τακτικά προσεύχομαι γιατί φοβάμαι ότι έρχονται μεγάλα δεινά για την πατρίδα μας. Τα τελευταία 24ωρα προσπαθούσα να συνέλθω από μία οξεία δηλητηρίαση, όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου και ένας μεγάλης ηλικίας γιατρός μου έδωσε πληροφορίες για κάποιον Τσίπρα που κάρφωσε αριστερούς, αντιστασιακούς στην επταετία.
Κάποια στιγμή αξίζει τον κόπο να κάνω μια εκπομπή, για να καταλάβετε όλοι σας, πως διάφοροι απριλιανοί κλώνοι μπορούν να γίνουν κυβέρνηση στην Ελλάδα και από παιδιά εργολάβων που έπαιρναν χοντρές δουλειές από τη Χούντα, να ξεπουλάνε την πατρίδα και να αποφασίζουν χωρίς καμία λαϊκή συναίνεση για τις τύχες των παιδιών μας.
Ο γιατρός μου υποσχέθηκε να μου στείλει και ένα βιβλίο που έχει κυκλοφορήσει με πολλές λεπτομέρειες, αν και αυτό μάλλον είναι περιττό, αφού έζησα ως ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού στη διάρκεια της Επταετίας διάφορα πρόσωπα και γεγονότα. Άλλωστε τα φωνάζουν τώρα μέσα στη βουλή, διάφοροι πολιτικοί αρχηγοί αλλά δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Ούτε να διαψεύσει, ούτε καν να απαντήσει.
Σκεφτόμουν αυτές τις ημέρες  που τελειώνει αυτή η ραδιοφωνική σεζόν, ότι στην Ελλάδα έχουμε πολλούς  αριστερούς, πολλούς δεξιούς, πολλούς προοδευτικούς αλλά αυτό που χρειαζόμαστε είναι αποφασισμένους πατριώτες που θα αλλάξουν τη γραμμή πλεύσης της χώρας και θα αποτινάξουν το ζυγό της αιώνιας αιχμαλωσίας στην οποία την έβαλε ο μεγαλύτερος εθνικός προδότης και η παρέα των εθνομηδενιστών.
Όπως γράφει όλος ο γερμανικός τύπος η Ελλάδα φεύγει τον Αύγουστο από το πρόγραμμα αλλά το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα επιστρέψει σε τρία – τέσσερα ή δέκα χρόνια. Όλες οι γερμανικές εφημερίδες επισημαίνουν ότι πλεονάσματα 3,5% και 2,5% μέχρι το 2060 είναι παράλογα και ανεφάρμοστα.
Σύμφωνα μάλιστα με τον οίκο αξιολόγησης Fitch, η δέσμευση της Αθήνας για υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα μπορεί να προκαλέσει σοβαρές «πολιτικές προκλήσεις».
Ο Τσίπρας οδήγησε τη χώρα σε χειρότερες ημέρες και πιο επώδυνες καταστάσεις. Αργά ή γρήγορα η Ελλάδα θα επιστρέψει, όπως επισημαίνει ο ευρωπαϊκός τύπος σε χειρότερα δεσμά και θα εφαρμόσει πιο σκληρά μέτρα. Η κυβέρνηση Τσίπρα είναι νεκρή. Όλο το έθνος, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, τους χαρακτηρίζει προδότες. Ήδη αποκαλύπτονται διάφορα εξωφρενικά πράγματα.
Έφτασε στο σημείο ο Ζάεφ σε συνέντευξή του να δηλώσει ότι ο Κοτζιάς πάλεψε τόσο πολύ, για να πορευτούν τα Σκόπια προς την Ευρωπαϊκή Ένωση σαν να ήταν η δική του πατρίδα. Έμειναν άναυδοί όσοι άκουσαν τον Ζάεφ να μιλάει έτσι για το πάθος και την αγάπη του Κοτζιά για τα Σκόπια.
Η κυβέρνηση αυτή όπως έκανε για να ρίξει τον Σαμαρά, έτσι κάνει και τώρα. Με πρωταγωνιστή βέβαια τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και τους ενοίκους του Μαξίμου, καταγγέλλει συνωμοσίες και αποστασίες. Δεν έχει αντιληφθεί ότι ουδείς βουλευτής της συγκυβέρνησης μπορεί πλέον να κυκλοφορεί ανενόχλητος στην περιοχή του. O κόσμος τους αποκαλεί προδότες. Ο κόσμος του σιχαίνεται. Και φυσικά αισθάνονται δυσφορία από την όλη κατάσταση. Ο Τσίπρας θεωρείται από τη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, μέγας εθνικός μειοδότης. Ουδείς Έλληνας πιστεύει ότι τον έσωσε.
Αντίθετα, όλοι ξέρουν ποιος ευθύνεται για τις μειώσεις των συντάξεων, του αφορολόγητου, τους πλειστηριασμούς και τη ρευστοποίηση της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας. Ο κόσμος σιχαίνεται όσους έφεραν τα μνημόνια και πιο πολύ αυτό το Απριλιανής στόφας δίδυμο που τον ενέπαιξε τόσο πολύ.
Χθες, παραιτήθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θεσσαλονίκης κος Γιώργος Λαζαρίδης. Στην επιστολή παραίτησης ο κ. Λαζαρίδης υπενθυμίζει τις ιδρυτικές αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων μεταξύ των οποίων – όπως τονίζει – είναι και η άρνηση της εκχώρησης του όρου «Μακεδονία» για την ονομασία των Σκοπίων.
Αμέσως η κυβέρνηση κατήγγειλε αποστασίες. Πως είναι δυνατόν να μείνουν άνθρωποι που δήλωναν στους ψηφοφόρους τους, ότι δεν πρόκειται ποτέ να ψηφίσουν την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία και στο τέλος τους έβαλε ο πρόεδρός τους να στηρίξουν την κυβέρνηση που υπέγραψε στις Πρέσπες. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στις γειτονιές τους. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τις πολιτικές πιρουέτες του αρχηγού τους. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια το λαό. Έλεγαν στον κόσμο, σε διάφορες περιοχές, ότι θα σκίσουν τα μνημόνια. Ότι θα διώξουν τη Μέρκελ και ότι ποτέ δεν θα πουλήσουν την πατρίδα. Τώρα ο κόσμος τους βρίζει. Τώρα ο λαός τους χλευάζει. Τους φωνάζει προδότες. Δεν έχουν μούτρα να κοιτάξουν τα παιδιά τους.
Και οι γερμανικές εφημερίδες – όπως σας έλεγα – γράφουν ότι το χρέος έχει παραμείνει το ίδιο και το μόνο που έγινε στα 8,5 χρόνια είναι να αντικατασταθούν τα δανεικά με δανεικά. Ο Τσακαλώτος φαίνεται να καταλαβαίνει που πάνε τα πράγματα … Στα διάφορα ερωτήματα γιατί δεν πήγε στο Ζάππειο απάντησε : όσο λιγότερο με βλέπετε, τόσο καλύτερα.
O Τσίπρας είναι πολιτικά νεκρός. Ο Πάνος Καμμένος είναι πολιτικά νεκρός. Οι μαριονέτες των Γερμανών θα πεθαίνουν πολιτικά με τον χειρότερο τρόπο στην Ελλάδα. Η συγκυβέρνηση διαλύεται, γιατί πολλοί από τους βουλευτές της δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος και την ενοχή μιας τέτοιας μεγάλης προδοσίας.
Οι κύριοι αυτοί της συγκυβέρνησης είναι θέμα χρόνου, τα παραγόμενα αποτελέσματα από τις αποφάσεις και τη διακυβέρνηση του διδύμου Τσίπρα – Καμμένου να παράξουν διώξεις για παραβάσεις του ποινικού νόμου σε βάρος της πατρίδος και όλων των νόμων που αφορούν την προστασία του εθνικού συμφέροντος. Και δεν πρέπει οι καταρρέοντες να πιστέψουν ότι καταγγέλλοντας αποστασίες θα προσελκύσουν τμήμα του εκλογικού σώματος.
Μια φορά έπιασαν τα ψέματα που έλεγαν για δωροδοκίες και απόπειρες εξαγοράς προκειμένου να ρίξουν τον Σαμαρά. Δεύτερη φορά δεν πιάνουν.
Επίσης, σήμερα για μια ακόμη φορά θέλω να επισημάνω προς την πλευρά του κου Μητσοτάκη, ότι δεν θα συγχωρεθεί κανένας  πολιτικός που περπατάει πάνω στις γερμανικές ράγες. Και δεν πρέπει να πιστεύουν ορισμένοι άλλοι, ότι ο κόσμος δεν θυμάται τις ευθύνες τους για το χρέος βουνό! Κανέναν δεν καλύπτει το επιχείρημα, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα εκ των αρμοδιοτήτων μου.











https://www.crashonline.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply