Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Μ. ΚΟΛΛΙΑ-ΤΣΑΡΟΥΧΑ: «ΟΙ ΑΝΕΛ ΘΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Η υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά, δήλωσε ότι «η συμφωνία με τα Σκόπια, αν έρθει, θα έρθει στη ελληνική Βουλή μετά το τέλος του 2018. Και τότε η Μαρία Κόλλια- Τσαρουχά και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είμαστε εκεί για να ψηφίσουμε ΌΧΙ και να την ακυρώσουμε με κάθε τρόπο».
Στην ίδια ανακοίνωση, η κ. Τσαρουχά αναφέρει πως «με την πρόταση δυσπιστίας και τους εκβιασμούς, η αντιπολίτευση και τα συμφέροντα θέλουν να μας βγάλουν από την κυβέρνηση για να ανακόψουν τον αγώνα μας κατά της διαπλοκής και για να μην είμαστε εκεί όταν θα πρέπει να ειπωθεί το ΌΧΙ» και καταλήγει:
«Συνεχίζουμε. Οτιδήποτε άλλο λένε, κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό. Η Μακεδονία είναι Ελλάδα και η Ελλάδα είναι Μακεδονία. Η αλήθεια θα λάμψει και όλες οι σκιές θα διαλυθούν».
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ







http://www.ert.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply