Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ: Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ: «Απάντηση Γ. Γεωργαντά στο Διοικητή του νοσοκομείου Κιλκίς»

Όταν ένας Βουλευτής συναντιέται και με τα δύο σωματεία που εκπροσωπούν το σύνολο των εργαζομένων και των γιατρών σε ένα νοσοκομείοκαι δεν επιδιώκει συνάντηση με την διοίκηση του και όταν το γεγονός αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά , τότε προφανώς κάτι καινούριο έχει προκύψει. Αυτό που μας προέκυψε πράγματι είναι ο «νέος Διοικητής». Καμία θέση και κανένα  αξίωμα,ιδίως όσα προκύπτουν από  διορισμό, από μόνα τους δεν συνοδεύονται από  αξιοσύνη και αναγκαίο σεβασμό. Η αξιοσύνη  αποδεικνύεται από τα έργα του κάθε λειτουργού και τον τρόπο που ασκεί διοίκηση και ο σεβασμός εμπνέεται συνολικά από την προσωπικότητα και τον τρόπο λειτουργίας του καθενός μας.
Ο σημερινός Διοικητής με την έλευση του δεν μας άφησε κανένα περιθώριο αξιολόγησης του. Η εμπάθεια με την οποία καταφέρεται κατά της σημερινής αντιπολίτευσης  δημόσια   από τα μέσα μαζικής  κοινωνικής δικτύωσης δεν αφήνει κανένα περιθώριο «καλοπροαίρετης» προσέγγισης και συνεργασίας, καθώς πέραν όλων των άλλων δεν συνάδει με τον θεσμικό του ρόλο ως κρατικού λειτουργού .
Ας αφήσει λοιπόν  εμάς που ζούμε στο Κιλκίς και γνωρίζουν και οι γιατροί και οι εργαζόμενοι και οι «πέτρες» του νοσοκομείου την προσπάθεια που όλοι μαζί κάναμε και κάνουμε για την καλύτερη λειτουργία του και ας φροντίσει ο ίδιος, για όσους μήνες παραμείνει στη διοίκηση, να μην δημιουργεί προσκόμματα στους εργαζόμενους και τους γιατρούς που επιτελούν χρόνια τώρα με αφοσίωση το καθήκον τους.

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply