Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΤΖΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας απαντώντας στις δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά δήλωσε τα εξής:

«Ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Κοτζιάς, δυστυχώς επέλεξε να επιδοθεί γι’ ακόμη μια φορά στην αγαπημένη του συνήθεια, τη διασπορά διχόνοιας μεταξύ των Ελλήνων.
Η χτεσινή συνάντηση της Αυτοδιοίκησης όλης της Μακεδονίας, στην οποία συμμετείχαν θεσμικοί φορείς από όλη την Ελλάδα, αλλά και το σύνολο των φορέων της Βόρειας Ελλάδας, δεν είχε αποκλεισμούς, διχαστικές ρητορείες και κομματικές επιδιώξεις. Είχε μια ξεκάθαρη κοινή απόφαση, ότι η απαράδεκτη ‘συμφωνία των Πρεσπών’ δεν γίνεται αποδεκτή, αλλά και ένα κοινό αίτημα προς την Κυβέρνηση: να δοθεί ο λόγος στους Έλληνες με άμεση διενέργεια δημοψηφίσματος για τη «συμφωνία».
Το δημοψήφισμα αυτό θα αποτελέσει και μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον κ. Κοτζιά να μάθει ακριβώς ‘πόσοι είναι’ και ΄πού πήγαν’ οι Έλληνες που διαφωνούν με τη ‘συμφωνία’ του».

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply