Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΧ.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ε.Ε.Ε.ΕΚ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Tην Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς, η παρουσίαση των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που εκπονήθηκαν στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Κιλκίς κατά τη διάρκεια του σχ.έτους 2017-18. Επίσης πραγματοποιήθηκε η διάδοση των αποτελεσμάτων των σχολικών προγραμμάτων Ε-twinning και της Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης του σχολείου μας «Ελαιομπερδέματα-Ελαιοπαντρέματα στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Κιλκίς» από το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece (ΣΕΝ).




 Την εκδήλωση προλόγισε, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, η Διευθύντρια του σχολείου κ. Ελένη Τεχλικίδου και παρακολούθησαν ο Διευθυντής της Α/θμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς κ. Άρης Παπαδόπουλος, η προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων Β/θμιας Εκπ/σης κ. Αθηνά Περιστέρη, ο υπεύθυνος του Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Νίκος Γιαγκούλης, ο εκπρόσωπος της ΕΛΜΕ Κιλκίς κ. Ξενέλης Γιώργος, ο Διευθυντής του Ειδικού Δημοτικού Κιλκίς κ. Κακουλίδης Γιάννης, οι μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς, εκπρόσωπος του Συλλόγου Βηματίζω κ. Νάντια Μπουρλούκα μαζί με ωφελούμενους και το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης εκπροσώπησε ο κ. Χρήστος Γιοβάς.
Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλο Τονικίδη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα του σχολείου μας προκειμένου να μας παραχωρήσει την αίθουσα εκδηλώσεων για την παρουσίαση των προγραμμάτων.

Με εκτίμηση,
                                                                                            Η Διευθύντρια

                                                                        Ελένη Τεχλικίδου

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply