Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » "ΚΑΘΑΡΗ" ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ 4Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


«Καθαρή» είσοδος στο 4ο μνημόνιο


Πρόταση στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, για τη διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Οικονομία και τα αποτελέσματα της συμφωνίας στο Eurogroup για το χρέος, κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.

Σε κάθε περίπτωση η συζήτηση -που θέλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης- για την Οικονομία δεν αναμένεται να διεξαχθεί εντός της εβδομάδας λόγω της απουσίας του πρωθυπουργού στο εξωτερικό. Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγες μέρες η πρόταση δυσπιστίας που είχε καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση, «μπλόκαρε» την σχετική ενημέρωση που είχε ζητήσει να κάνει ο πρωθυπουργός η οποία μάλιστα είχε οριστεί και στην ημερήσια διάταξη της Ολομέλειας.
Από τη Νέα Δημοκρατία τονίζει ότι πρόκειται για καθαρή είσοδο στο 4ο μνημόνιο, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τα επιπλέον μέτρα ύψους 5,1 δισ. ευρώ και για την «πενιχρή ρύθμιση» που ο ίδιος έφερε για το χρέος. «Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απολογηθεί για τα δεινά που οι πολιτικές του επιλογές έφεραν στους πολίτες, αλλά και για τα δεσμά και τους περιορισμούς που δημιουργεί στις επόμενες κυβερνήσεις» τονίζει ο πρόεδρος της Ν.Δ. στο κείμενό του επισημαίνοντας ότι «Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για άλλη μια φορά κατέφυγε σε ψέματα για να κρατηθεί μερικούς μήνες ακόμη στην εξουσία».
Αναλυτικά το αίτημα έχει ως εξής:
Τα άκρως προκλητικά κυβερνητικά πανηγύρια για τη δήθεν ολοκλήρωση του αχρείαστου τρίτου μνημονίου διήρκησαν λίγο. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για άλλη μια φορά κατέφυγε σε ψέματα για να κρατηθεί μερικούς μήνες ακόμη στην εξουσία.
Μια παραμονή, όμως που αποδεικνύεται ιδιαίτερα επιζήμια για τους Έλληνες. Που ναρκοθετεί και υπονομεύει την εθνική προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας κυρίως μέσα τη διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής και την αποδοχή πολύ υψηλών πρωτογενών πλεονασμάτων μέχρι το 2060.
Η περίφημη “καθαρή έξοδος” δεν είναι τίποτα περισσότερο από την “καθαρή είσοδο” στο τέταρτο μνημόνιο, που από καιρό προειδοποιεί η Νέα Δημοκρατία ότι βρίσκεται προ των πυλών. Ένα ιδιότυπο μνημόνιο, που περιλαμβάνει μόνο νέα μέτρα που θα κληθούν οι πολίτες και πάλι να πληρώσουν, αλλά δεν περιλαμβάνει χρηματοδότηση.
Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να κρύβεται άλλο πίσω από επικοινωνιακές φιέστες.
Οφείλει να ενημερώσει υπεύθυνα τους πολίτες για τις νέες περικοπές που έρχονται σε λίγους μήνες, σε συντάξεις, επιδόματα, μισθούς και αφορολόγητο. Για τα επιπλέον μέτρα ύψους 5.1 δις ευρώ. Για την πενιχρή ρύθμιση που ο ίδιος έφερε για το χρέος. Ρύθμιση που απέχει πολύ όχι μόνο από τις προσδοκίες που ο ίδιος είχε καλλιεργήσει, αλλά και από τις δεσμεύσεις που είχε εξασφαλίσει η Ελλάδα από τους εταίρους της από το 2012.
Ο κ. Τσίπρας οφείλει να απολογηθεί για τα δεινά που οι πολιτικές του επιλογές έφεραν στους πολίτες, αλλά και για τα δεσμά και τους περιορισμούς που δημιουργεί στις επόμενες κυβερνήσεις.
Για τους ανωτέρω λόγους,
Ζητώ,
Τη διενέργεια προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση με θέμα την Οικονομία, τις αποφάσεις του Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Κυριάκος Μητσοτάκης














https://www.iapopsi.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply