Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Η ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ" ΣΤΗΝ KILKISWEBTV. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΙΚΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ" ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ 13:00-14:00 ΣΤΟ EXTRA CHANNEL ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟ HIGH TV 20:30-21:30!



To Σάββατο 12 Μαϊου η εκπομπή "Ανάδειξέ το" υποδέχεται τον δικηγόρο,Επ. καθηγητή Διεθνών & Ευρ. σπουδών Παν/μίου Μακεδονίας, Πρόεδρο Διοικούσας Επιτροπής του κινήματος "Ελεύθερη Πατρίδα" κο Νίκο Βασιλειάδη, ο οποίος μας μιλάει για τη δημιουργία του κινήματος "Ελεύθερη Πατρίδα" , σε τι διαφέρει από τα υπόλοιπα κόμματα, ποιοι είναι οι βασικοί συντελεστές του κινήματος, ποιες είναι οι βασικές θέσεις του κινήματος και ποιο είναι το βασικό μήνυμα του κινήματος "Ελεύθερη Πατρίδα".


Στην συνέχεια η Ρούλα Σκουρογιάννη μαζί με τον καθηγητή Καρδιολογίας στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων κο Θεόφιλο Κωλέττη συζητούν για το επιστημονικό σύγγραμμα "Καρδιολογία για φοιτητές Ιατρικής". Πρόκειται για ένα εγχειρίδιο που στηρίζει την κατανόηση του περιεχομένου όχι απλώς την αποστήθιση. Τέλος μας μιλάει για τον επιστημονικό ιστότοπο του Ερευνητικού Καρδιαγγειακού Ινστιτούτου.
Συνεχίζει η 'Αννα Νικολαϊδη μαζί με τον εκπαιδευτικό και συγγραφέα κο Πέτρο Κωστάρα ο οποίος μας παρουσιάζει το βιβλίο του με τίτλο "Πέτρος και Κάσσυ" , μια διδακτική νουβέλα για την φροντίδα των αδέσποτων ζώων, η οποία μας ενημερώνει για το πως αντιμετωπίζουν οι Έλληνες τα ζώα και ειδικότερα τα αδέσποτα αλλα και για την ευαισθητοποίηση απέναντι στα ζώα και τις δράσεις εθελοντισμού.
Η Ρούλα Σκουρογιάννη μαζί με την υπεύθυνη πωλήσεων του συστήματος επεξεργασίας τσιγάρων Nico Pal κα Παρασκευή Καραζέρη συζητούν για τη πρωτοποριακή συσκευή αφαίρεσης των βλαβερών ουσιών από τα τσιγάρα και την διαδικασία λειτουργίας του.
Tέλος, η 'Αννα Νικολαϊδη μαζί με την εικαστικό και απόφοιτο καλών τεχνών κα Αθηνά Τσιρίκα συζητούν για τις εκθέσεις της ζωγράφου σε Ελλάδα και Εξωτερικό και για την τελευταία της έκθεση με τίτλο " Cantata for the lost species". Στην συνέχεια η επιμελήτρια των εκθέσεων της κας Α.Τ. και καθηγήτρια φιλοσοφίας ΑΠΘ, σχολής καλών τεχνών κα Ρεγγίνα Αργυράκη Χριστοδουλίδου σχολιάζει τς εκθέσεις. Την σκυτάλη παίρνει η Τζίνη Γεννηματά ως συνεπιμελήτρια της έκθεσης η οποία κάνει τα δικά της σχόλια για την έκθεση. Το εν λόγω γυρισμα έγινε στο χώρο ''Αγγέλων Βήμα'' στην οδό Σατωβριάνδου στην Ομόνοια.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply