Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » HINGE - ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση





Ομάδα 6 σπουδαστών από το Κιλκίς συμμετέχουν σε ένα διεθνές πρόγραμμα Κινητικότητας στην πόλη lAquilaτης Ιταλίας. Στο πρόγραμμα που ξεκίνησε στις 7 Μαΐου και θα διαρκέσει 3 εβδομάδες συμμετέχουν επίσης σπουδαστές από την Ιταλία, το Βέλγιο, την Ισπανία και τη Ρουμανία.
Διοργανωτής της Κινητικότητας από την Ελλάδα είναι το Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Κεντρο Δια βιου μαθησης  «Επιμορφωτική Κιλκίς» και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς. Συντονιστής της Κινητικότητας στην Ελλάδα είναι ο καθηγητής του Παν. Δυτικής Μακεδονίας κος Γιώργος Σκόδρας.
Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Πώς να κερδίσουμε την πρόκληση: Διεθνοποίηση του Επιπέδου 5 του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων»τουπρογράμματος ERASMUS+ KA2 που στοχεύει στο σχεδιασμό ενός Κοινού Πιλοτικού Προγράμματος Σπουδώνστο Επίπεδο 5 στο αντικείμενο των «Υπολογιστών και Δικτύων».
Η εκπαίδευση στην Ιταλίααποτελεί μέρος αυτού του Κοινού Πιλοτικού Προγράμματος Σπουδών που πλέον σχεδιάστηκε και υλοποιείται σε καθεμία από τις χώρες-εταίρους και το οποίο, στο πλαίσιο της διεθνοποίησης, προβλέπει την από κοινού εκπαίδευση των σπουδαστών που το παρακολουθούν.
Το πρόγραμμα γίνεται στην αγγλική γλώσσα και όταν ολοκληρωθεί οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης από το Πανεπιστήμιο της lAquilaκαι επίσης το EuropassMobility.
Για την προβολή της Κινητικότητας αλλά και για την επικοινωνία των σπουδαστών έχει δημιουργηθεί μια ομάδα στο FACEBOOK. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μαθαίνουν νέα επισκεπτόμενοι τη σχετική σελίδα.

Το Πρόγραμμα Σπουδών σε κάθε χώρα αποτελείται από τις εξής 10 Ενότητες:
1 Basic Knowledge and Hardware
2 Performing systems
3 Data base management
4 Computer programing basics
5 Network planning and architecture
6 Network services and internet
7 Web applications
8 Security essentials and Management
9 Training job and Business
10 Traineeships and business projects

Πέρα από το εκπαιδευτικό μέρος, στη διάρκεια της Κινητικότητας προβλέπονται δράσεις που στοχεύουν στη δικτύωση και κοινωνικοποίηση των συμμετεχόντων που προέρχονται από διαφορετικές χώρες, στη γνωριμία με την τοπική παράδοση και τρόπο ζωής και η προβολή / ενδυνάμωση της ιδέας και των δράσεων του προγράμματος Erasmus+.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply