Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Εργασίες συντήρησης στην εξωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης και σε τμήματα της οδού Λαγκαδά θα  πραγματοποιηθούν αύριο Τετάρτη 16 Μαϊου 2018 από τη Διεύθυνση  Τεχνικών  Έργων  της  Περιφέρειας  Κεντρικής  Μακεδονίας.
Αναλυτικότερα, θα εκτελεστούν οι εργασίες αποκατάστασης φθορών οδοστρώματος:
1. Στην εξωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, μετά την έξοδο αυτής προς Ν. Ευκαρπία, με κατεύθυνση ανατολικά και με αποκλεισμό της μιας λωρίδας κυκλοφορίας. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τη μεσαία και αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία στην έξοδος προς Ν. Ευκαρπία θα διεξάγεται κανονικά.
2. Στην οδό Λαγκαδά, μεταξύ του Πολιτιστικού Κέντρου Σταυρούπολης και του Στρατοπέδου Παύλου Μελά, σε ένα σημείο στην κατεύθυνση προς κέντρο και σε δύο σημεία στην κατεύθυνση προς Καβάλα (απόξεση τροχαυλακώσεων).
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες με ώρα έναρξης 6:30 π.μ. με διάρκεια περίπου 5 ώρες (μέχρι περίπου τις 11:30 π.μ.)
Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με  την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε  να  γίνουν  οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές  ρυθμίσεις  για  την ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply