Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ολα έτοιμα για το μεγάλο τουρνουά του Κιλκισιακού!

Το 4ο Τουρνουά της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού "Βασίλης Σεργιαννίδης-Λεωνίδας Τριανταφυλλίδης" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.
Οι αγώνες ξεκινούν από τις 9 το πρωί, με τα ηλικιακά τμήματα Μπαμπίνι, Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων να αγωνίζονται.
Ο Κιλκισιακός θα λάβει μέρος με δύο ομάδες σε κάθε ηλικιακό τμήμα, ενώ στο τουρνουά θα συμμετέχουν η Α.Ε. Πολυκάστρου, ο Ατρόμητος Παλαιού Αγιονερίου, ο Απόλλων Μαυρονερίου, ο Μακεδονικός και η Ακαδημία "Ευστάθιος Χωραφάς" από την Πατρίδα Βέροιας!
Φυσικά όλος ο φίλαθλος κόσμος του Νομού είναι καλεσμένος και μπορεί να βρεθεί στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου για να παρακολουθήσει το τουρνουά.

Νέες δραστηριότητες στο ΚΔΑΠ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ!


Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και το ΚΔΑΠ του Κιλκισιακού ενημερώνουν τους γονείς πως από τις 3.00μ.μ.-5.00μ.μ. στο γήπεδο του Σαλάτς και από τις 5.30μ.μ.-8.00μ.μ. στο κτίριο του Κιλκισιακού επί της οδού Παπαλουκά, μπορούν να προσκομίζουν τα απαραίτητα έγγραφα ούτως ώστε να κατατεθούν τον επόμενο μήνα οι αιτήσεις τους για τα προγράμματα ΕΣΠΑ.
Στον Κιλκισιακό τα παιδιά μπορούν να ακολουθήσουν οποιαδήποτε δομή θέλουν. 
Ολες οι δραστηριότητες από φέτος στο ΚΔΑΠ του Κιλκισιακού! Ποδόσφαιρο, κολύμβηση, μπάσκετ, καράτε, ρομποτική, ζωγραφική, κεραμική, πληροφορική, μουσικοκινητική αγωγή, Ταε Κβο Ντο, γενική γυμναστική, θεατρικό παιχνίδι και χορός!
Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που χρειάζονται (για τις μητέρες) είναι:
1. Αντίγραφο Αποδεικτικού Στοιχείου Ταυτότητας (Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο σε ισχύ ή μετάφραση του-εντός του τελευταίου τριμήνου-, αν δεν είναι με λατινική γραφή).
2. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
3. Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου (εκκαθαριστικό σημείωμα) 2017.
4. Απασχόληση-Άνεργη ΟΑΕΔ: Βεβαίωση χρόνου ανεργίας (τρέχουσα κατάσταση), με ημερομηνία έκδοσης μετά την Ημερομηνία Πρόσκλησης.
5. Βεβαίωση Εργοδότη-Σύμβαση Εργασίας.
6. ΑΜΚΑ Μητέρας και Παιδιού.
7. Α.Φ.Μ. και Τηλέφωνο Μητέρας.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply