Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνέντευξη Τύπου του Τσίπρα στην Σόφια για την συνάντηση κορυφής που υπήρξε για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Βαλκάνια και τις αλλεπάλληλες συναντήσεις που είχε με τον Ζάεφ.
Ο Τσίπρας κατέστησε πλήρως σαφές ότι «η μεγαλύτερη απόσταση έχει ήδη διανυθεί» ως προς την επίτευξη της προδοσίας, συμπληρώνοντας ότι έχουν απομείνει κάποια επιμέρους ζητήματα, τα οποία μένει να διευκρινιστούν.
Διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές της σχετικής δήλωσης το ζήτημα του ονόματος έχει ήδη κλείσει και αυτό που πλέον μένει στην διαπραγμάτευση είναι το erga omnes, δηλαδή το κατά πόσον αυτή η ονομασία θα χρησιμοποιείται και από τα Σκόπια, ζήτημα που προφανώς εμπλέκει και την συνταγματική αναθεώρηση των Σκοπιανών.
Το μόνο εμπόδιο σύμφωνα με τις δηλώσεις τόσο του Τσίπρα, όσο και του Ζάεφ είναι το πώς θα καταφέρει να γίνει αποδεκτή η «λύση» για την οποία έχουν ήδη συμφωνήσει στο εσωτερικό των δύο χωρών.
Ο μεν Ζάεφ ως προς αυτό το ζήτημα άφησε υπόνοιες για την διενέργεια δημοψηφίσματος. Αυτή η προοπτική τον συμφέρει καθότι μεταθέτει το erga omnes στο απώτερο μέλλον, ενώ το όνομα της Μακεδονίας θα το πάρει τώρα, όπως και τις ημερομηνίες ένταξης. Ευκόλως δε μπορεί αργότερα να πάρει πίσω την συνταγματική αναθεώρηση, κρατώντας όνομα, εθνικότητα και γλώσσα που τα κατοχύρωσε στην συγκεκριμένη διαπραγμάτευση.
Ο Τσίπρας, ουσιαστικά, είπε ότι το μόνο εμπόδιο είναι η Χρυσή Αυγή. Και εξηγούμαστε: Ο Τσίπρας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, είπε ότι άκουσε με χαρά τις δηλώσεις Μητσοτάκη στην Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου περιορίστηκε στο erga omnes ως προϋπόθεση για την επίτευξη λύσεως, ουσιαστικά επαναφέροντας την πάγια γραμμή της Νέας Δημοκρατία για «σύνθετη ονομασία», δηλαδή για προδοσία. Επίσης, σημαντικό το αίτημα της Νέας Δημοκρατίας, που διατυπώθηκε διά στόματος Κουμουτσάκου, να μην έρθει καν η συμφωνία στην Βουλή, για να περάσει χωρίς να εκτεθεί η νουδού.
Όσον αφορά δε το ΠαΣοΚ, ήδη άρχισαν οι δηλώσεις αφού ο Θεοδωράκης υπερψήφισε την συμφωνία πριν καν αυτή έρθει στην Βουλή. Το δε ΚΚ€ έχει υπερψηφίσει την προδοσία ήδη από την δεκαετία του ’90.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply