Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΑΤΩ ΠΟΤΑΜΙΑ. ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΖΕΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΤΑΣ Ή ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΤΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Πάμε μια βόλτα να μαζέψουμε τσουκνίδες; Πάμε απάντησα εγώ. Κατηφορίσαμε προς την Κάτω Ποταμιά και ο φίλος με πήγε σε ένα ξάδερφό του! Με είπε, θα σε πάω σε έναν νοικοκύρη! Μα όλοι νοικοκυραίοι είναι σε αυτό το χωριό, του είπα! Πάμε…….
Το τσακώσαμε την ώρα που έριχνε κοπριά σε κάποιο κομμάτι του λαχανόκηπού του! Δείτε τις φωτογραφίες, δείτε την τάξη του κήπου, δείτε τις φυτείες που δεν λείπει τίποτε! Μέχρι και τσουκνίδες έχει ο άνθρωπος! Δείτε ένας κόκος σιταριού πόσε ρίζες έχει και πόσο καρπό. Δείτε την φάβα, τα μαρούλια, τα κρεμμυδάκια, τα σκόρδα, τις πατάτες την ρίκα, τον άνηθο το……….το………. φαντάζεστε να απαριθμήσω όλα τα καλούδια; Δεν θα μου φθάσουν σελίδες ολόκληρες. Ε δεν θα σας πω και για τα καρποφόρα δένδρα.
Άφησα όμως το καλύτερο για το τέλος. Παίρνεις το αυγό κυριολεκτικά από τον κώλο της κότας! Θέλεις και χωριάτικο κοτόπουλο, ε και αυτό γίνεται αφού είναι μεγαλωμένα με ότι παράγει ο μπαχτσές και ο σιτοβολώνας του!
Πηγαίνετε στην Κάτω Ποταμιά και δείτε τι έχει κάνει ο Παναγιώτης Ταχταλίδης, που θα μπορούσε να μένει όπου θέλει απολαμβάνοντας την ζωή, αλλά ζωή χωρίς την φύση δεν υπάρχει.
Συγχαρητήρια κ. Ταχταλίδη Παναγιώτη





































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply