Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΦΤΑΣΕ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στο... ταμείο στέλνει ο ΕΦΚΑ χιλιάδες ασφαλισμένους μη μισθωτούς, ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολουμένους και αγρότες, που από χθες είδαν τα νέα εκκαθαριστικά σημειώματα του Tαμείου και καλούνται να πληρώσουν σε 5 δόσεις επιπλέον εισφορές για το 2017.
Παράλληλα θα πρέπει έως και τις 18 Μαΐου να καταβάλουν και τις τρέχουσες εισφορές για τον Μάρτιο του 2018. Αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε χθες η διοίκηση του ΕΦΚΑ, ολοκληρώθηκε η εκκαθάριση ασφαλιστικών εισφορών του έτους 2017 ελεύθερων επαγγελματιών, αυτοαπασχολουμένων και αγροτών που ασκούσαν αποκλειστικά επιχειρηματική ή αγροτική δραστηριότητα, κατά το έτος εκκαθάρισης, κι έχουν ήδη αναρτηθεί στον ιστότοπο του οργανισμού 1.155.534 ειδοποιητήρια εκκαθάρισης ενώ είναι σε εξέλιξη η διαδικασία εκκαθάρισης για τις υπόλοιπες κατηγορίες ασφαλισμένων, και συγκεκριμένα για όσους έχουν παράλληλη μισθωτή απασχόληση, αλλά και όσους αμείβονται ως οιωνοί μισθωτοί, με δελτία παροχής υπηρεσιών.
Σύμφωνα με το Ταμείο, οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο του ΕΦΚΑ για να πληροφορηθούν τα αποτέλεσμα της εκκαθάρισης, να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο, προκειμένου να προλάβουν τις προβλεπόμενες ημερομηνίες για τις πληρωμές.







http://www.kathimerini.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply