Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΗΜΟΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ΅ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΕ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


 
Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, έλαβε χώρα η 101η ετήσια  καθιερωμένη εκδήλωση ιστορικής μνήμης της Μάχης του Ραβινέ στο Χαμηλό του Δήμου Παιονίας.
Τελέσθηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Χαμηλό, χοροστατούντος Ηγουμένου της Ι.Μ. Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, Αρχιμανδρίτη Βησσαρίωνα.
Μετά τη Θεία Λειτουργία ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των πεσόντων.

Ο ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά πανηγυρικός της ημέρας, εκφωνήθηκε στην πλατεία του χωριού την Πρόεδρο του Τ.Κ. Ειδομένης κ. Ξανθούλα Σουπλή.
Ομιλία πραγματοποίησε και ο απόστρατος Ίλαρχο και κάτοικος Χαμηλού, κ. Παναγιωτίδης Ιωάννης που αναφέρθηκε στο πεδίο της μάχης στο Ραβινέ και τους γύρω λόφους και τις σκληρές συγκρούσεις μεταξύ των ελληνικών δυνάμεων και της γερμανοβουλγαρικής συμμαχίας.

Η εκδήλωση μνήμης χαιρετίστηκε από το Δήμαρχο Παιονίας, κ. Γκουντενούδη, τον Βουλευτή κ. Γεωργαντά και τον Πρόεδρο της Παγκρήτιας Αδελφότητας Μακεδονίας κ. Πετρακάκη.
Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Παιονίας, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Καραμισάκη καθώς και Πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, η τοπική ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού και αρκετοί κάτοικοι και δημότες της Παιονίας.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χορευτικά από την Παγκρήτια Αδελφότητα Μακεδονίας η οποία συμμετέχει κάθε χρόνο στην επετειακή εκδήλωση, και χορευτικά του Ποντιακού Συλλόγου Ποντοηράκλειας.







About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply