Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΟΚ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ: ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τρίτο κόμμα στις ηλικίες άνω των 50 ετών!
Αυτό σε συνδυασμό με την παγιωμένη διαφορά Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ, που τις περισσότερες φορές αγγίζει πλέον το διψήφιο ποσοστό, έχει προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στο Μαξίμου.
Σε έρευνες κοινής γνώμης που τρέχουν και δε δημοσιοποιούνται, ενδιαφέρον παρουσιάζει η πληροφορία που θέλει τους ψηφοφόρους άνω των 50 ετών να κινούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό υπέρ της Νέας Δημοκρατίας, εγκαταλείποντας τον ΣΥΡΙΖΑ.
Οι περισσότεροι από αυτούς (60+) είναι συνταξιούχοι και στις προηγούμενες εκλογές είχαν στηρίξει το κυβερνών κόμμα. Το όλο δημοσκοπικό σκηνικό γίνεται ακόμα πιο νεφελώδες για τον ΣΥΡΙΖΑ, αφού στην συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα φαίνεται πως δίνει μάχη ακόμα και για τη δεύτερη θέση.
Μία θέση που δείχνει να διεκδικεί με αξιώσεις το Κίνημα Αλλαγής.
Σημαντικό ρόλο στη δημοσκοπική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ στις ηλικίες άνω των 50 ετών έχουν παίξει οι νέες μειώσεις στις συντάξεις.
Μάλιστα, οι επιτελείς της Νέας Δημοκρατίας συνδέουν την κυβερνητική προσπάθεια επαναφοράς αντιδεξιάς ρητορικής με την μεγάλη δημοσκοπική πτώση που παρουσιάζει το κυβερνών κόμμα σε ψηφοφόρους άνω των 50 ετών.













http://www.makeleio.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply