Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΘ. ΤΡΑΧΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΧΡ. ΑΓΓΕΛΟΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΝΔΡΕΑ ΒΕΡΓΙΔΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Γουμένισσας κ. Αθανάσιο Τραχανίδη και τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Γουμένισσας κ. Χρήστο Αγγελοστογιάννη δέχθηκε στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης.
Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η κατάσταση που επικρατεί στο αρδευτικό δίκτυο του ΤΟΕΒ Γουμένισσας. Το δίκτυο εκτάσεως περί τα 3,5 χλμ είναι ικανό να καλύψει τις αρδευτικές ανάγκες των δυναμικών καλλιεργειών γύρω από την Γουμένισσα. Πλην όμως στερείται δεξαμενής, η οποία θα έλυνε το κύριο πρόβλημα του δικτύου, που είναι η απόφραξη των αυλάκων από τα φερτά υλικά κατά τη διαδρομή του νερού από τις πηγές έως το δίκτυο.
Το πρόβλημα είχε τεθεί πρόσφατα υπόψη και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος επέδειξε ενδιαφέρον και υποσχέθηκε την εξασφάλιση κατ’ αρχήν του ποσού των 20.000 για τις πρώτες επιδιορθωτικές εργασίες στο δίκτυο (επισκευή βανών, επιδιόρθωση αυλάκων κλπ.). Σε επικοινωνία του αντιπεριφερειάρχη, κατά την ώρα της σύσκεψης, με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Περιφέρειας, η εξέλιξη δρομολογήθηκε με την ταυτόχρονη απόφαση από τις ανάλογες Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και τον ΤΟΕΒ Γουμένισσας.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply