Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


  ΘΕΜΑ: ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ
1.       Με αφορμή δημοσιεύματα του τοπικού τύπου και αναφορά του Δημοτικού Συμβούλου Παιονίας κ.Παμποράκη Γεώργιο και προς αποκατάσταση της αλήθειας σας γνωρίζουμε τα παρακάτω:
Η λαϊκή αγορά της Αξιούπολης μεταφέρθηκε στο χώρο που λειτουργεί σήμερα, προκειμένου να εκτελεστούν έργα ανάπλασης στον κεντρικό δρόμο και στις δύο πλατείες της Αξιούπολης. Με την ολοκλήρωση των έργων αποφασίστηκε από το Δήμο Παιονίας, να επανέλθει η λαϊκή αγορά στην προηγούμενη θέση εντελώς αυθαίρετα και χωρίς προηγουμένως να συσταθούν και να συνεδριάσουν νόμιμα οι επιτροπές του Δήμου και της περιφέρειας, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς. Σε κατ’επανάληψη συσκέψεις των αρμοδίων φορέων, συναντήσαμε μία αδιαλλαξία και μία απαξίωση, γεγονός που μας ανάγκασε να κινηθούμε νομικά και να στείλουμε δύο εξώδικες διαμαρτυρίες προς το Δήμο Παιονίας και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, προκειμένου να εφαρμόσουν τα ΝΟΜΙΜΑ για να μετακινηθεί η Λαϊκή Αγορά στη Νέα της θέση. Υπόψιν, η στάση της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης δια του προϊσταμένου και των υπαλλήλων της σε όλη τη διάρκεια της αντιπαράθεσης ήταν άψογη και ζητούσε όλες οι κινήσεις να είναι στο πλαίσιο της Νομιμότητας. Αντί για απαντήσεις συναντήσαμε εχθρική στάση από πλευράς Δήμου με αποκορύφωμα την Τετάρτη 02-05-2018 όπου ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος με το έτσι θέλω και γράφοντας στα παπούτσια του, τις επιτροπές, να προσπαθεί να μοιράσει θέσεις προκαλώντας τους πωλητές. Η μόνη <<απειλή>> που δέχτηκε και τον έκανε να τραπεί σε ΦΥΓΗ ήταν όταν, κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του εκβιαστικά να μετακινήσει πάγκους, του γνωστοποιήθηκε από μέλος της Διοίκησης του Σωματείου ότι όλο το υλικό( φωτογραφίες, βίντεο κ.τ.λ) από την παράνομη ενέργειά του θα κατατεθεί στον Εισαγγελέα Κιλκίς, τότε όντως το έβαλε στα πόδια, γιατί ήξερε ότι εκείνη την ώρα κάνει παράβαση καθήκοντος
2.       Υπόψιν ότι, αντίστοιχο φαινόμενο με τη λαϊκή αγορά Αξιούπολης υπήρξε και στη Γουμένισσα όπου εκεί με την ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης και με την άψογη συνεργασία με τον εμπορικό σύλλογο Γουμένισσας, η λαϊκή αγορά επανήλθε ομαλά.
3.       Ζητάμε για τελευταία φορά από το Δήμο Παιονίας να συνεργαστεί στο πλαίσιο της Νομιμότητας με την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Κιλκίς και με τους εμπλεκόμενους φορείς -Σωματείο Λαϊκών Αγορών Ν.Κιλκίς και Εμπορικό Σύλλογο Αξιούπολης- προκειμένου ομαλά να γίνει η τοποθέτηση των πάγκων χωρίς ακρότητες.
                    


                                                                                                                        Για το Δ.Σ
                                                                                                            
Γαϊτανίδης Στέφανος

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply