Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ ΠΡΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ ΧΕΡΣΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Είστε εκεί που είστε επειδή εμείς σας ψηφίσαμε. Είστε εκεί πάνω για να υπηρετείτε το κοινό καλό και όχι το προσωπικό συμφέρων. Οι μισθοί σας και όλα σας τα προνόμια πληρώνονται από όλους εμάς τους φορολογούμενους πολίτες. Είστε υποχρεωμένοι και απαιτούμε να προσπαθείτε για το καλύτερο του τόπου μας. Είστε υποχρεωμένοι και απαιτούμε να μην ξοδεύετε ούτε 1€ δημοσίου χρήματος χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Την στιγμή που στο Χέρσο υπάρχουν δεκάδες δρόμοι σε άθλια κατάσταση, λακκούβες ( πάνω σε στροφές που μπορούν να προκαλέσουν ατύχημα) και άλλα πολλά προβλήματα, ο Δήμος Κιλκίς έριξε καινούργια άσφαλτο ( 2-3 εκατοστά πάχος) στον ήδη καλό δρόμο της πλατείας. Αυτό συνέβη αποκλειστικά για να λένε όλοι τους μελλοντικά ότι πραγματοποιήθηκαν έργα χωρίς να τους ενδιαφέρει η συνολική εικόνα του χωριού παρά μόνο η πλατεία.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι

1)Ποιος καθόρισε ποιοι δρόμοι θα φτιαχτούν;

2) Γιατί φτιάξατε τον ήδη καλό δρόμο της πλατείας ενώ υπάρχουν δεκάδες χειρότεροι;

3) Πόσο κόστισαν αυτά τα έργα;


Περιμένω το συντομότερο απάντηση σας.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply