Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΚΙΛΚΙΣ: ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Μαθαίνουν για την ανακύκλωση παίζοντας οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης του Κιλκίς.

Αύριο στην αναπλασμένη περιοχή του Πάρκου – Κήπου η Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας & Ανακύκλωσης και τη συνεργασία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κιλκίς και του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κιλκίς (Κ.Π.Ε.Κ.) στήνει για χάρη τους ένα μεγάλο Λούνα Παρκ με ομαδικά παιχνίδια που περιστρέφονται γύρω από την ιδέα της ανακύκλωσης.

Πρόκειται για μια στοχευμένη παιδαγωγική παρέμβαση που μέσω της βιωματικής εκπαίδευσης και της διαδραστικότητας θα φέρει σε επαφή πεντακόσιους δεκαπέντε μαθητές της δ' και ε' τάξης Δημοτικών Σχολείων του Κιλκίς με την ανακύκλωση, με τα προσφερόμενα προς ανακύκλωση υλικά και το σωστό τρόπο χρήσης τους. 

Για τέσσερις ώρες, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι το Λούνα Παρκ θα κρατήσει απολαυστική παρέα στους μικρούς δημότες του Κιλκίς με παζλ, παιχνίδια μνήμης, με το χαμένο θησαυρό, το ψάρεμα σκουπιδιών από μπλε κάδους, με μπόουλινγκ, τσουβαλοδρομίες με τερματισμό τους μπλε κάδους, με τον τροχό της ανακύκλωσης, το φιδάκι, τους κρίκους, τους στόχους και τον κάδο. 

Στόχος της δράσης είναι η ενίσχυση της φιλοπεριβαλλοντικής ταυτότητας των μικρών δημοτών, η υιοθέτηση της ανακύκλωσης ως στάση ζωής στην καθημερινότητά τους και η ενθάρρυνση της οικογένειας ως προς τη θετική συμμετοχή της στις πρακτικές της ανακύκλωσης.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply