Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Η ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "Ανάδειξέ το" ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ, ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ Κ.Λ.Π.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Η εκπομπή "Ανάδειξέ το" το Σάββατο 19 Μαϊου φιλοξενεί την παθολόγο λόγου & ομιλίας και υπεύθυνη του λογοθεραπευτικού κέντρου Spell κα Ελισάβετ Κυριακοπούλου όπου μας εξηγεί πως αντιμετωπίζονται τα προβλημάτα λόγου & ομιλίας των παιδιών, τον ρόλο των συναισθημάτων ο οποίος είναι βασικός για το λόγο και την ομιλία, για την ηλικία των 3 ετών όπου είναι σημαντικό ορόσημο για τη διερεύνηση προβλημάτων λόγου και μας αναφέρει σε ποιες περιπτώσεις οι γονείς πρέπει να απευθύνονται σε ειδικότητες θεραπευτών εκτός του λογοθεραπευτή. Τέλος μας συστήνει την θεραπευτική ομάδα των ειδικών στο κέντρο της Spell και τις ειδικότητες τους.
Στην συνέχεια η Ρούλα Σκουρογιάννη μαζί με το χρυσοχόο και σχεδιαστή παραδοσιακού και εκκλησιαστικού κοσμήματος κο Θεοφάνη Ραμιώτη μας παρουσιάζουν τα παραδοσιακά κοσμήματα, μία ιδιαίτερη κατηγορία κοσμημάτων εμπνευσμένα από την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά, μία απόδοση ενός ιδιαίτερου χαρακτήρα στα εκκλησιαστικά σκεύη, καθώς και για τις προτιμήσεις του κοινού στο κόσμημα (ramiotisart.blogspot.gr)
Συνεχίζει η Ρούλα Σκουρογιάννη μαζί με τη σύμβουλο αναπτυξιακής παιδοψυχολογίας κα Κωνσταντίνα Μαρκοπούλου συζητούν για τα όρια που πρέπει να βάζει ο γονέας στα παιδιά και πως μπορούν να το πιστέψουν, γιατί δεν πρέπει οι γονείς να αναιρούν τα όρια και πως επιβάλλεται η πειθρχία στα παιδιά. Τέλος μας εξηγεί πόσο αποτελεσματική είναι η πειθαρχία και ποιος γονέας θεωρείται αποτελεσματικός.
Η 'Αννα Νικολαϊδη μαζί με τον Δρ. Φιλοσοφίας & Ψυχολογίας, αρθρογράφο και πρόεδρο του Κέντρου "Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής" κο Κωνσταντίνο Πάππα συζητούν για το τι είναι η αύρα και η βιοενέργεια. Μας εξηγεί πως βοηθά η αύρα στην καταστολή του άγχους, η πρακτική εφαρμογή της ύπνωσης, για την τηλεπάθεια και τη μεταβίβαση της σκέψης και το ερευνητικό και αστρολογικό περιεχόμενο της αρθρογραφίας του Κ.Πάππα.
Τέλος, η 'Αννα Νικολαϊδη μας παρουσιάζει το Who is who στην Ελλάδα, μία εγκυκλοπαίδεια βιογραφιών διαπρεπών Ελλήνων με εκδότη το Δημητρη Γκόρη.






About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply