Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ. ΜΕΡΟΣ 1ο ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου, «Οι Μωμόγεροι», Αγίου Μάρκου Κιλκίς, σε συνεργασία με τις δασκάλες των 2ου (ΣΤ’1 και A’1 τάξης) και του 4ου (B’1 τάξης ) Δημοτικών Σχολείων Κιλκίς, πραγματοποίησε μια εξαιρετική  εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, με μικρά παιδιά που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παρουσιάζοντας έτσι και συγκινόντας μέχρις δακρύων του θεατές!
Η εκδήλωση έγινε χθές  9 Μαΐου 2018, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς και κράτησε τους θεατές για ένα τρίωρο περίπου, χωρίς να δυσανασχετήσει κανείς, δίνοντας με την παρουσία τους έναν τόνο διαφορετικό από τις προηγούμενες φορές.
Λόγω του μεγάλου όγκου της εκδήλωσης και της σπουδαιότητας, πολλοί από τους θεατές μας ζήτησαν να «μοιράσουμε» το βίντεο σε μικρά μέρη των 30 – 35 λεπτών. Έτσι σήμερα σας παρουσιάζουμε το πρώτο μέρος με τον κ. Σάββα Καλεντερίδη, γνωστό μας από την υπόθεση Οτσαλάν, από την συγγραφική του δραστηριότητα, από τις ομιλίες απανταχού της Ελλάδος, με την ενημέρωση και εμψύχωση όχι μόνον του Ποντιακού Ελληνισμού αλλά και όλων των Ελλήνων.
Παρακολουθήστε την ομιλία του 36 λεπτών:






About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply