Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΟΥΣ “ΚΑΡΦΩΝΕΙ” Ο ΝΙΜΙΤΣ: ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Εγκάρδιες και εξαιρετικά φιλικές βρήκε τις συνομιλίες Κοτζιά - Ντιμιτρόφ για την προδοσία της Μακεδονίας μας ο εντεταλμένος του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς. Μάλιστα τόνισε ότι «οι δύο πλευρές είναι ιδιαίτερα αφιερωμένες στην εξεύρεση λύσης και οι συνομιλίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες».
Όλα αυτά, βεβαίως, μην ξεχνάμε έγιναν στον απόηχο των , ο οποίος προέτρεξε να ανακοινώσει από πριν τα αποτελέσματα των «διαπραγματεύσεων» λέγοντας, ουσιαστικά, ότι το ζήτημα των Σκοπίων θα έχει τελειώσει σε μερικές εβδομάδες.
Θα περίμενε κανείς ότι μετά από τέτοια ηχηρή «σφαλιάρα», οι συριζαίοι θα έλεγαν στον Νίμιτς να είναι πιο εγκρατής στις δηλώσεις του, όμως αυτός αντιθέτως ήταν εξαιρετικά χαρούμενος και διαχυτικός, δείγμα ότι η ν, με δημιουργία ακόμα και ΜΚΟ για αλλαγή των ελληνικών βιβλίων ιστορίας φτάνει στο τέλος της.
Αξία έχει, επίσης, να πούμε ότι φαίνεται ότι το ονοματολογικό έχει περίπου κλείσει, αφού δεν μονοπώλησε τις διαπραγματεύσεις. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Νίμιτς συζητήθηκαν και άλλα θέματα, εννοώντας προφανώς το ακρωνύμιο, το Σύνταγμα και άλλα δευτερεύουσας σημασίας.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply