Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Η ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΓΕΝΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Αγωιστικότητα και πάθος ήταν τα στοιχεία που μας εδειξε η νεα γενια των αθλητων -τριων του ΓΑΣ Κιλκίς στο σημερινό πρωτάθλημα της κατηγορίας ΠΠ-ΠΚ Α' που εγινε στα Γιαννιτσα. Μπορει για διάφορους λόγους (ασθένειες, εκδρομες σχολείων, τραυματισμοί) η ομάδα να αγωνίστηκε με σημαντικές ελλείψες , ωστόσο όσα παιδια πήραν μέρος εδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μας γεμισαν αισιοδοξία για το μέλλον. Πιο σημαντική σημερινή διάκριση για την 14χρονη Στέλλα Παρασκευά που δίχως αντίπαλλο κέρδισε τα 2000 μ με υψηλό όριο και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Πανελληνιο πρωτάθλημα. Στις άτυχες στιγμές οι τραυματισμοί της Γιώτας Φαρμάκη και της Μαρίας Ντουμανίδου που στέρησαν ακόμη δυο μετάλλια. Σήμερα αγωνίστηκαν οι Θεοδώρα Λαζαρίδου, Φωτεινή Γκαιταρεζάκη (80 & 4Χ80), Βασιλή Καραμανίδου (1000 & 4Χ80) , Γιώτα Φαρμάκη (300 & 4Χ80), Μαρία Ντουμανίδου (80) , Ελπίδα Αλερού (150 μ), Στέλλα Παρασκευά (2000 μ ) , Αρης Χατζηβασιλείου (1000 μ) και η Εβελίνα Ζάμσα (μηκος & υψος) .
Ακόμη συγκλονιστική ήταν η παρουσία των γονέων των παιδιών μας στις κερκίδες που μας εδωσαν δυναμη και μας στήριξαν στην προσπάθεια που γίνεται από εφόρους & προπονητές. Συγχαρητήρια σε όλους και συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατά τις προσπάθειές μας.




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply