Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ -ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ "ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ.......ΑΝΘΡΩΠΩΝ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ -ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Δια χειρός....ανθρώπων”  

          Μια από τις πιο αυθόρμητες και ανεπιτήδευτες μορφές έκφρασης που  πάντα ζέσταινε  σώματα και ψυχές είναι η τέχνη του χειροποίητου.
         Επειδή, το σύνολο της καλλιτεχνικής παραγωγής είναι ο καθρέφτης  της κοινωνίας, η ενίσχυση και η προβολή αυτής αποτελεί σίγουρα και χρέος της τοπικής αυτοδιοίκησης.
         Το τμήμα πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς διοργανώνει έκθεση χειροτεχνίας, στην οποία  καλούνται οι χειροτέχνες της πόλης του Κιλκίς  να μας γνωρίσουν τις δημιουργίες τους, με στόχο να χτίσουμε ένα δυνατό συλλογικό θεσμό.
         Μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλο τον κόσμο, που αγαπά το χειροποίητο και την κουλτούρα του,  με προϊόντα  σχεδιασμένα με μοναδικό στυλ και μεράκι. Μια απάντηση στην επικράτηση των τυποποιημένων μορφών έκφρασης και κυρίως μια έκφραση προσωπική και γνήσια δημιουργική....

         Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις -δηλώσεις συμμετοχής τους  έως τις 21/05/18 στο γραφείο του τμήματος πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς (αρμόδιες: κ. Σοφία Κεσίδου και κ. Αλεξάνδρα Ανανιάδου, τηλ 23413-52205 και 209).
Η διάρκεια της έκθεσης είναι από 15/06/18 έως και 22/06/18 και θα παρουσιασθεί στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.
Ο χώρος που θα διατεθεί  σε κάθε χειροτέχνη θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply