Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » 266 ΚΙΛΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΥΖΩΝΩΝ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ, ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




        Οι υπάλληλοι της Δίωξης του  Τελωνείου Ευζώνων με την βοήθεια των υπαλλήλων της βάρδιας, στις 20 Απριλίου  2018  ημέρα Παρασκευή   και ώρα 11:30 μ.μ. στην είσοδο της χώρας  μετά από ενδελεχή έλεγχο και με την συνδρομή του σκύλου ανιχνευτή ναρκωτικών ουσιών IRIS ανακάλυψαν,  ποσότητα  διακοσίων εξήντα έξη (266) κιλών ακατέργαστης ινδικής κάνναβης εντός 266 πλαστικών κυλινδρικών σωλήνων, οι οποίοι ήταν τοποθετημένοι με επιμέλεια ανά τέσσερις (4) στις βάσεις στήριξης κενών πλαστικών κιβωτίων συσκευασίας, σε Αλβανικό φορτηγό οδηγούμενο από Αλβανό υπήκοο με χώρα προορισμού την Τουρκία και προερχόμενο από Αλβανία μέσω Π.Γ.Δ.Μ.
Στάλθηκε σχετική δικογραφία στην Εισαγγελία Κιλκίς.






About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply