Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ. Ο ΘΕΟΦΑΝΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΛΤΙΔΗ ΚΩΣΤΑ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Μετά από την συνέντευξη που έδωσε ο πρώην Υπουργός της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Κιλτίδης, στην kilkiswebtv στην οποία είχε δηλώσει ότι «προτίθεται να κατέβει με την Νέα Δημοκρατία», κάποιοι ενημέρωσαν τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας για αυτήν του την δήλωση και φυσικά για το όσα αναφέρθηκαν  στην συνέντευξη.
Ο κ. Μητσοτάκης δεν μπόρεσε να κοιμηθεί δύο βράδια και αφού είδε το βίντεο αμέσως έδωσε εντολή, να τον διαγράψουν από τα μητρώα της Ν.Δ! Μάλιστα δε κίνησε όλους τους μηχανισμούς για την αντικατάστασή του και με πρόσωπα τα οποία έχουν πολύ καλές σχέσεις και με την κυρία Μπακογιάννη, συνέστησαν στον Πρόεδρο της Ν.Δ. να συμπεριλλάβει στο ψηφοδέλτιο, αντί του Κ. Κιλτίδη τον κ. Σπύρο Θεοφανίδη από το Πευκόδασος!  Για να πεισθεί ο κ. Θεοφανίδης ζητήθηκε να μεσολαβήσει η κ. Αθανασία Λιάρτση, παλιό και δυναμικό στέλεχος της Ν.Δ.
Δείτε την φωτογραφία που δείχνει την  κ. Λιάρτση Αθανασία, μαζί με τον κ. Θεοφανίδη και τον σύζυγό της!  Βλέπετε δεν σας μιλάμε αόριστα αλλά με ονοματεπώνυμα και φωτογραφίες!
Από μία έρευνα που κάναμε διαπιστώσαμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται τις τελευταίες ημέρες και μάλιστα με τον σύζυγό της, ο κ. Θεοφανίδης, για να τον πείσουν. Ο ίδιος δε μας εκμυστηρεύτηκε πως τον πήρε τηλέφωνο ο ίδιος ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο κ. Θεοφανίδης του υποσχέθηκε πως θα το σκεφτεί.










About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply