Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης υποδέχθηκε την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου τον Εμπορικό Ακόλουθο του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη κο Mehmet Serkan Burali , στο πλαίσιο της ενημέρωσης και διεύρυνσης συνεργασιών μεταξύ των δύο χωρών.
Ο κ. Τονικίδης αφού καλωσόρισε τον κ. Burali αναφέρθηκε στη γεωστρατηγική θέση της ευρύτερης περιοχής του νομού Κιλκίς, καθώς τόσο η γειτνίαση με τη Θεσσαλονίκη όσο και το γεγονός ότι προσφέρει έξοδο στα Βαλκάνια και την Ευρώπη, δίνουν πλεονεκτήματα που δύσκολα μπορούν να βρουν αλλού οι επενδυτές.
Προχωρώντας μάλιστα ένα βήμα πιο μπροστά πρότεινε τη δημιουργία Πολιτιστικού Φεστιβάλ, ώστε να έρθουν πιο κοντά οι δύο λαοί και να ανοίξουν νέοι δρόμοι επιχειρηματικών συνεργασιών για το κοινό όφελος. Αναφέρθηκε επίσης στις αποστολές που κατά καιρούς πραγματοποιήθηκαν στην Τουρκία, όπως και στο μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Κιλκίς και του Επιμελητηρίου Σμύρνης. Ζήτησε τέλος την επίσημη συνδρομή του Τούρκικου Προξενείου στην αξιοποίηση του Οθωμανικού Λουτρού που βρίσκεται εγκαταλελειμμένο εδώ και χρόνια στο Κιλκίς.
Από την πλευρά του ο Εμπορικός Ακόλουθος αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για τη θερμή υποδοχή, απάντησε θετικά στις προτάσεις της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς, προσκαλώντας τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου στο Επιχειρηματικό Φόρουμ που θα γίνει τον Μάρτιο στην Κομοτηνή και πρότεινε το επόμενο να γίνει στο Κιλκίς. Κλείνοντας τόνισε ότι “Η επιχειρηματικότητα δεν κάνει διακρίσεις και η συνεργασία είναι ο καλύτερος δρόμος για το παρόν και το μέλλον των δύο λαών”.
Στη συνάντηση από πλευράς Διοίκησης του Επιμελητηρίου Κιλκίς παρευρέθησαν οι κ.κ. Τσέτος Σ, Αμανατίδης Μ, Κατσιαβός Α, Δημητριάδου Ε, Ευθυμίου Κ., καθώς και το μέλος του Επιμελητηρίου Στανημερόπουλος Ν.

Ο Πρόεδρος

Παύλος Σπ. Τονικίδης



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply