Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ Ο ΑΛΕΞ ΑΛΕΡΟΥ ΤΟΥ ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΩΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΒΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Βράβευση Πανελληνιονικών Στίβου
Βραβεύτηκε ο Αλεξ Αλέρου του ΓΑΣ Κιλκίς



Σε μια εξαιρετικά όμορφη τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στη Νάουσα , η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Κ. Μακεδονίας βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες της που κατέκτησαν μετάλλιο στις Πανελλήνιες και διεθνείς διοργανώσεις κλασσικού αθλητισμού το 2017.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Νάουσας, παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , του κεντρικού και τοπικού ΣΕΓΑΣ, αλλά και πλήθος κόσμου που ήρθε στον πολυχώρο “Βέτλανς – Χρήστος Λαναράς” για χειροκροτήσει τους αθλητές και τις αθλήτριες γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα.


Από τους αθλητές που τιμήθηκαν δε θα μπορούσε να απουσιάζει ο πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Αλέξανδρος Αλέρου που ήταν χρυσός νικητής στα 600 μ της κατηγορίας των Παμπαίδων, αήττητος σε όλες τις κούρσες του την περσινή περίοδο  με την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα , αλλά  και ο προπονητής του Κωνσταντίνος Μηναρετζής που τον οδήγησε στις επιτυχίες.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply