Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ……………ΚΑΙ ΨΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Και πάλι χρόνια πολλά. Καλή σοδειά και αυτή την εβδομάδα! Για πείτε ΣΥΡΙΖΑ;  Το ΤΕΙ σας φωνάζει!


@@ Χθες Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ο χειμώνας μπήκε για τα καλά. Ο
ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς μας ενημέρωσε ότι έδωσε 50 000 για να μετακομίσει το ΤΕΙ στο νέο κτίριο. Ευτυχώς χρειάστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο τρία χρόνια για να δώσει  χρήματα  για την μετακόμιση! Μήπως θα χρειαστούν άλλα τρία χρόνια να δώσουν χρήματα για την θέρμανση του διδακτηρίου; Έλεος πια, αφήστε τα πολιτικά παιχνίδια όλοι σας.  Οι σπουδαστές σήμερα ξεπάγιασαν, δυστυχώς και κατά την προσφιλή τους τακτική θα δώσουν υποσχέσεις που θα τις υλοποιήσουν όπως την αύξηση του κατωτάτου ορίου των μισθών! Βρε τους πολιτικούς απατεώνες! Θα αρρωστήσουν τα παιδιά και μετά τι θα λένε οι ΣΥΡΙΖΑιοι, ότι φταίει ο Γεωργαντάς;


@@ Από την κοπή της Βασιλόπιτας της ΔΗΜΤΟ και ΝΟΔΕ Κιλκίς δεν έλειψε και ο νέο Νεοδημοκράτης Παύλος Τονικίδης. Μπράβο «τασχακλή» Παύλε! Σε χάρηκα δίπλα – δίπλα με τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου. Μη χολοσκάς, η Ν.Δ. ήταν και θα είναι μαζί σου (όχι βέβαια όλη!).
@@ Τελικώς αν και μέρες γιορτών, φαίνεται πως τα κατσικάκια και οι γίδες δεν χόρτασαν τους Διοικούντες του Δήμου και τράβηξαν προς Γάβρα μεριά. Δήμαρχε η Γάβρα μια πιθαμή απέχει από το Κιλκίς (στον χάρτη) και αφού ξέρεις είτε Γάβρα πάτε είτε Σάντα πάτε ή η Εισαγγελέας σας καλάει, εγώ το μαθαίνω από την προηγούμενη. Για το περιεχόμενη της επιτραπέζιας συζήτησης θα μας πείτε κάτι; Όχι ότι δεν μάθαμε τίποτε, αλλά να το διασταυρώσουμε.


@@ Τα «όργανα» θα αρχίσουν να παίζουν πιο έντονα στο Δήμο
Κιλκίς! Σε λίγες ημέρες θα ακούσει κάποιες απαιτήσεις από συμβούλους τους που θα του πέσουν τα μαλλιά. Όμως προς το τέλος του μήνα, δεν ξέρω εάν πάει αρχές του άλλου, θα μάθει κάτι που θα του…………πέσουν τα γυαλιά!


@@ Καλό το καλαμπούρι των Σκοπιανών ότι το όνομα Μακεδονία
δεν ανήκει μόνο στους Έλληνες! Ε να μη έχει και λίγο δίκαιο; Τα 11% των Σκοπιανών είναι Έλληνες Μακεδόνες και το 11% του γεωγραφικού χώρου το κατέχουν με το έτσι θέλω τα Σκόπια – Βαρντάρσκα. Άρα εμείς μπορούμε να λεγόμαστε, Μακεδονία και «ολίγον» (11%) Βαρντάρσκα!  Καλά δεν υπάρχει ένα σοβαρός πολιτικός να τον απαντήσει;  Όλοι μα όλοι έχουν άγνοια ή είναι πουλημένα τομάρια;

@@ Ε καλά, νομίσατε ο «Χρηστάρας» της δημοσιογραφίας έβαλε μυαλό, επειδή δεν έγραψε τίποτε τις τελευταίες τέσσερες εβδομάδες. Τον συναντήσαμε και φάνηκε να έχει αμνησία και διαταραχή προσωπικότητας. Ξέχασε που με συκοφαντούσε για αμοιβές με φιλάκια και ευχαριστώ που δεν πλήρωνα για αυτά Φ.Π.Α!  Ξέχασε για τα υβριστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα με αποτέλεσμα να γίνει περίγελος από πολιτικούς, πολιτευτές και αξιοπρεπείς πολίτες. Μέχρι που με είπε ότι δεν με γνωρίζει! Τι αμφιβάλλετε;  Υπάρχει μάρτυρας. Μετά από όλα αυτά υπόσχομαι σε εσάς που με λέγατε: κρίμα είναι, δεν στέκει καλά, έχει προβλήματα, άσε τον ήσυχο, σας δίνω τον λόγο μου, επειδή και εγώ τον λυπήθηκα, θα τον αφήσω στην αθεράπευτη ασθένειά του μπας και το ξεπεράσει. Είναι κρίμα, παρακαλώ την κατανόησή σας για τον «Χρηστάρα» της δημοσιογραφίας.

@@ Μου είπαν πως «οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Ρουβίκωνα και οι Αναρχικοί καλούν τους πολίτες να πυκνώσουν τις τάξεις τους». Πρόθυμοι σε λίγο θα είναι φαντάζομαι το 80% των Ελλήνων Μακεδόνων, μια και θα νοιώθουν περισσότερο ασφαλείς με αυτούς, παρά με την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ! 



Άντε καλή βδομάδα και ο Θεός να βάλει το χέρι του την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου  και για το όνομα της Μακεδονίας μας οι προδότες της Πατρίδας μας να είναι λιγότεροι από του Πατριώτες που θέλουν το καλό της χώρας μας!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply