Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο Σύνδεσμος Εφέδρων αξιωματικών Νομού Κιλκίς, έκοψε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου  την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, διοργανώνοντας σεμνή εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα δεξιώσεων της Λ.Α.Φ Κιλκίς, παρουσία μελών και φίλων του καθώς και των τοπικών  αρχών. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κώστας Παπανικολάου αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τα μέλη, αναφέρθηκε στο σκοπό και την αποστολή αλλά και την παρουσία των μελών του Συνδέσμου  σε όλες τις εκφράσεις της  τοπικής κοινωνία με δράσεις που καθιστούν τους εφέδρους αξιωματικούς κρίκους συνοχής και  αλληλεγγύης, τονίζοντας  ότι ο Σύνδεσμος δεν είναι ούτε εκδρομικός ,ούτε  φυσιολατρικός  σύλλογος αλλά έχει συγκεκριμένη αποστολή .

Αποστόλη του είναι να παραδώσει στο Ναυτικό Μουσείου την στολή του ΗΡΩΑ του Πολεμικού Ναυτικού Πλοιάρχου Υψηλάντη, αποστολή είναι  η ανάδειξη ξεχασμένων μυνημιων  όπως αυτό του λοχαγού Μακρυκώστα στα υψώματα της Μεγάλης Βρύσης.
Σε αυτή την αρχή ο Σύνδεσμος πλέον έκανε  θεσμός στην ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας του να τιμά φορείς και πρόσωπα που  με την συνεχή παρουσία τους κάνουν περήφανη  την  Κιλκισιώτικη κοινωνία.
Από τους φορείς τιμήθηκε  ο σύλλογος Γουμένισσας ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ για την μακροχρόνια πολιτιστική του προσφορά.
Τιμήθηκε  ο  καρδιολόγος  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ από την Καμπάνη  και η σύζυγος του ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ από την Ρόδο για την πρωτοβουλία τους  να εξοπλίσουν  τα νοσηλεύτηκα ιδρύματα του Νομού ως   και το Γηροκομείο Κιλκίς με ιατρικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό.
Ο Γιατρός ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ τιμήθηκε για την προσφορά τους στους συμπολίτες τους που όλα τα χρόνια είναι δίπλα τους στον δύσκολο αγώνα τους.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Κιλκίς κος ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ , ο Αντιπεριφεριάρχης κος ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΙΔΗΣ που παρέλαβε την τιμητική πλακέτα και μετέφερε τον χαιρετισμό και τις ευχαριστίες του ζεύγους Γεωργιάδη, ο Διοικητής της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας κος ΠΑΡΗΣ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΣ , ο  Αντιδήμαρχος  
  κος  Μ ΠΕΤΣΕΡΕΤΖΗΣ οι πρόεδροι του ιατρικού συλλόγου κος Β. ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ και του Επιμελητηρίου Κιλκίς κος Π. ΤΟΝΙΚΙΔΗΣ, του Συλλόγου καρκινοπαθών Κα ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΛΕΣΙΩΤΟΥ και του ΕΥΚΡΑΤΝΤΗ κα ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗ

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΙΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ που ευχήθηκε στα μέλη του συνδέσμου να έχουν δύναμη για να συνεχίσουν το έργο τους.

Το φλουρί "έπεσε" στον ΓΙΩΡΓΟ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply