Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΡΙΠΛΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Τριπλή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στο Κιλκίς. Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, η πρώτη σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 00:13 τη νύχτα και είχε σαν επίκεντρο τον εστιακό χώρο 8 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του Δροσάτου. Η δόνηση είχε μέγεθος 4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και το εστιακό της βάθος εντοπίστηκε 2 χιλιόμετρα.
Τρία λεπτά αργότερα σημειώθηκε και δεύτερη δόνηση σχεδόν με τα ίδια χαρακτηριστικά και μέγεθος 3,8 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.
Τέλος, τρία λεπτά αργότερα και έξι συνολικά μετά τον πρώτο σεισμό, σημειώθηκε μία ακόμα δόνηση (και πάλι με τα ίδια χαρακτηριστικά) που είχε μέγεθος 3,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα ή υλικές ζημιές ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι δονήσεις έγιναν αισθητές και σε χωριά της πΓΔΜ.





https://www.newsbeast.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply