Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΕΡΙ ΑΝΕΝΩΝ ……………….. ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ξέρω βλέποντας αυτήν την εικόνα ο νους σας πάει στο "Χρηστάρα" της δημοσιογραφίας. Ναι ο "Χρηστάρας" θα είναι το σήμα κατατεθεν των ΑΝΕΜΩΝ ΚΑΙ   ...)


Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Δεν ξέρω αν αυτά που σας γράφω είναι τα πιο σπουδαία συμβάντα, ή υπάρχουν άλλα γνωστά, άλλα που δεν θεωρώ  τόσο σπουδαία. Όπως σας έχω γράψει και σε σατιρικό μου ποίημα, απορώ και εγώ ο ίδιος εάν με καταλαβαίνετε ή όχι!

@@ Το Ι.Χ. που μπούκαρε μέσα στο κατάστημα γυναικείων
ρούχων  στο Κιλκίς, απέναντι από την Πλατεία Ειρήνης, το γνωρίζεται όλοι από δημοσίευμά μας. Μας είπαν πως ήταν πρόβα για να μπει με τον ίδιο τρόπο στην Βουλή αλλά με «σοβαρό φορτίο». Άντε να δούμε και μια άσπρη μέρα.





@@ Είπε ο Κιλκισιώτης Υπουργός Εξωτερικών κ. Γιάννης
Αμανατίδης από το Μελισσουργειό: ¨Εκατό σαράντα χώρες αναγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία».  Ναι κύριε Υπουργέ και στην Ελλάδα επειδή οκτώ εκατομμύρια  (8 000 000) έλληνες  λένε πως ο Πρωθυπουργός είναι αρχηψεύτης, πολιτικός απατεώνες και προδότης, είναι αλήθεια;

@@ Λέει ο Σκοπιανός Ναουμόφσκι: «Δεν έχει δικαίωμα κανένας να
ζητήσει από μία χώρα να αλλάξει το όνομά της». Να αγιάσει το στόμα σου, μόνο που κάποιοι προδότες Έλληνες θέλουν να αλλάξουν το όνομά σας, από ΒΑΡΔΑΡΣΚΑ ΣΕ Μακεδονία! Ακούτε ωρέ πουλημένοι; Θέλουν το όνομά τους Βαρδάρσκα.

@@ Δεν ξέρω αν στέκουν καλά στα μυαλά τους αυτοί που νόμισαν
ότι πληρώνοντας τέσσερα λεπτά στην νάϋλον σακούλα στα σούπερ μάρκετ προστατεύουν το περιβάλλον. Ο Αναστάσης 7 ετών είπε: εάν θέλουν να σταματήσουν την ρύπανση της γης ας σταματήσουν να την χρησιμοποιούν. Ελάτε να σας δώσει ιδέες ο 7χρονος Αναστάσης.

@@ Επί τέλους υπάρχουν και μυαλωμένοι και Χριστιανοί άνθρωποι.
Πήγαν και κατέβασαν το άγαλμα του διαβόλου από πλατεία του δήμου Φαλήρου. Θα είναι κρίμα να βλέπουν τέτοια ομοιώματα παγανιστικά, μικρά παιδιά και να τραυματίζονται οι ψυχές τους!

@@ Οι αγρότες αποφάσισαν να κάνουν και εφέτος μπλόκα!
Ετοιμαστείτε για σουβλάκια, τσίπουρο, φασολάδα και κρασί. Και στο τέλος ήσυχα – ήσυχα θα πάνε στο σπίτι τους.



@@ Μεθαύριο Κυριακή θα γίνει το συλλαλητήριο  στην Θεσσαλονίκη
και φυσικά σχεδόν όλες οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες μετά τις μία το μεσημέρι, αναβάλλονται. Ελπίζουμε και στο Κιλκίς δεν θα υπάρξει κάποιος ή κάποιοι που θα κάνουν αντισυγκέντρωση μεταξύ 12:00 έως τις 20:00  Δυστυχώς Ιερώνυμος και Άνθιμος δεν ξέρουν ότι οι Μακεδονομάχοι είχαν τους Ιερωμένους στο πλευρό τους.

@@ Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Βούτσης και ο Πρόεδρος της Νέας
Δημοκρατίας είπαν πως το πρόβλημα με το όνομα των Σκοπίων δεν λύνεται με συλλαλητήρια. Εάν το έχετε λύση  το πρόβλημα, φυσικά τα συλλαλητήρια είναι περιττά! Εννοείται πως δεν θα βαφτίσετε «Μακεδόνες» του Σλάβους της Βαρντάρσκα. Ο Κων/νος Μητσοτάκης είπε πως σε δέκα χρόνια θα το ξεχάσουμε, πέρασαν είκοσι πέντε και όχι μόνο δεν το ξεχάσαμε αλλά έγινε πιο έντονο. Ελπίζουμε να φανείτε αντάξιοι εκπρόσωποι των Ελλήνων και όχι των Σκοπιανών ή Σλάβων ή πολιτών της Βαρντάρσκα.  Εάν «μας πουλήσετε» τότε η θέση σας θα είναι στο Κοινοβούλιο της Μακεδονικής Βαρντάρσκα.

@@ Μειώθηκε η ανεργία! Οι άνθρωποι μετράνε και τους
χαρτσιλικούμενους στους εργαζόμενους. Βρε είστε καλά; Δεν ξέρεται πως οι χαρτζιλικούμενοι αποτελούν σήμερα το 71%; Κάνετε πλάκα με τον πόνο των εργαζομένων που παίρνουν 300 και 400 ευρώ το μήνα; Δεν ντρέπεστε καθόλου; Ψεύτες ε ψεύτες;

@@ Το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» εάν δοθεί θα είναι ο πολιτικός τάφος
του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της Νέας  Δημοκρατίας  και όποιου κόμματος θεώρησε αδιάφορο το συλλαλητήριο. Οι Εθνικοί προδότες να πάνε στο διάβολο.



Επειδή αυτήν την ώρα δεν ξέρουμε τι γίνεται με το όνομα των Σκοπίων και επειδή υπάρχουν πολλές διαδόσεις, ας ελπίσουμε ότι έστω και την τελευταία θα φερθούν σαν Έλληνες και όχι σαν πουλημένα τομάρια.

Κουράγιο και ετοιμότητα για την προστασία της Πατρίδας μας βάσει του άρθρου 120 του Συντάγματος. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply