Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ 21/1/18.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Με πολύ μεγάλη χαρά ακούνε όλοι οι Κιλκισιώτες, ότι την ημέρα του συλλαλητηρίου στις 21 Ιανουαρίου, που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη,  Σύλλογοι, Σύνδεσμοι, Φορείς Κοινωνικοί ή Κοινωφελείς ο ένας μετά τον άλλον αναβάλλουν τις εκδηλώσεις εκείνης της ημέρας.
Οι πολίτες καλούν όλους τους Πατριώτες, Οικογενειάρχες και Ορθόδοξους Χριστιανούς, να μη συμμετάσχουν σε καμία εκδήλωση που μπορεί να μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία.  Την πρόσκληση την απευθύνουν σε όσους Πιστεύουν στην Παναγία και τον Θεό. Σε όσους τιμούν την  Πατρίδα και τους νεκρούς και τους ήρωες της, σε αυτούς που θεωρούν πως δεν υπάρχει οικογένεια χωρίς Πατρίδα.  Τέλος σε όσους δεν θέλουν να παραδώσουν την Μακεδονία σε κανέναν.
Μετά το συλλαλητήριο θα ξέρουμε τους κουκουλοφόρους που κρύβονται πίσω από τον μανδύα του Πατριώτη, του Χριστιανού και του Οικογενειάρχη.  

Και η kilkiswebtv  δεν θα πάει στις ήδη προγραμματισμένες εκδηλώσεις εκείνης της ημέρας, δηλώνοντας την συμπαράστασή της για την διαμαρτυρία κατά των προδοτών και υπέρ των Πατριωτών!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply