Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΧΘΕς 17.1.18
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο χώρο των γραφείων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή της Τοπικής Οργάνωσης Παιονίας έγινε η κοπή της Βασιλόπιττας με την παρουσία του Βουλευτή Κιλκίς κ. Χρήστου Χατζησάββα, του προέδρου της Εθνικής Αντιστάσεως Κεντρική και Δυτικής Μακεδονίας κ. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου.
Τον λόγο πήρε πρώτος ο Γραμματέας της Τ.Ο. κ. Αντώνιος Παπαδόπουλος (ο οποίος είχε και την ονομαστική του εορτή) και στην συνέχεια μίλησαν ο βουλευτής κ. Χρ. Χατζησάββας και ο πρόεδρος της Εθνικής Αντιστάσεως κ. Χαρ. Παπαδόπουλος.
Το φλουρί έπεσε στην πρώτη εικονιζόμενη στις φωτογραφίες στην οποίαν έδωσε ο γραμματέας μία σημαία με το λάβαρο του κόμματος. Ήταν και η πιο μικρή Χρυσαυγήτισσα. Δεν θα παραλείψουμε να αναφέρουμε και τις ωραιότατες παρουσίες που ομόρφαιναν ακόμη περισσότερο την εκδήλωση.

Το βίντεο θα αναρτηθεί σε λίγες ώρες.



























































































































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply