Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » 168 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ Λ.Α.Φ. ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΙς 14.1.18
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Οι έφεδροι απόστρατοι αξιωματικοί έκοψαν την Βασιλόπιτά τους την οποία ευλόγησε ο πάτερ Νικόλαος  Πιλιτσόπουλος τον οποίον όλοι οι παριστάμενοι τον περιέβαλλαν με την αγάπη τους. Ομιλητές  στην εκδήλωση και τιμώμενα πρόσωπα ήταν ο κ. Αστέριος Τάτσης, Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Παιονίας και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, ο συμπατριώτης μας γιατρός που διαμένει στην Ρόδο και δεν παραβρέθηκε κ. Γεωργιάδης Γιώργος τον οποίον εκπροσώπησε και παρέλαβε το βραβείο του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και ο κ. Γιώργος Συμπιλίδης ο γνωστός πρώην Βουλευτής και γιατρός ογκολόγος που σήμερα εργάζεται στην κλινική «γένεσης» της Θεσσαλονίκης.
Χόρεψαν τα μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου από την Γουμένισσα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας κ. Γεώργιος Γεωργαντά, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ανδρέας Βεργίδης, ο Διοικητής της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ» κ. Πάρις Κατραβέλος μετά της συζύγου του, ο υποδιοικητής της 71ης  Γεώργιος Μποσμανλής, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. κ. Πασσαλίδης Θεόδωρος καθώς από τους απόστρατους μόνιμους αξιωματικούς διακρίναμε τον Αντιστράτηγο κ. Χιώλο Νικόλαο, τους Ταξιάρχους Βασιλάκη, Τσιαμαντά κ.λ.π. (Ας με συγχωρήσουν που κάποιους γνωρίζω μόνον τα μικρά του ονόματα) καθώς και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παύλος Τονικίδης, ο Πρόεδρος των αποστράτων μονίμων αξιωματικών κ. Μαυρογόνατος και ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Κιλκίς κ. Πεντζερετζής.
Για ότι παραλείψαμε δείτε τα στο βίντεο που ακολουθεί!










































































































































































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply