Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ ΣΤΙΣ 12/1/18
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Χθες στην Γουμένισσα Κιλκίς (12.1.18) έγινε η κοπή της Βασιλόπιτας της ΔΜΤΟ Παιονίας και της ΝΟΔΕ Κιλκίς, με κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Λευτέρη Αυγενάκη.
Πολλοί θεώρησαν ως  σημαδιακή την ημερομηνία που επέλεξε ο κ. Αυγενάκης  να μιλήσει σε μία πόλη, στην καρδιά της Μακεδονίας, σε μία ημερομηνία πολύ «καυτή» λίγες ημέρες πριν από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, όπου πολλές Κασσάνδρες διέδιδαν αλλοπρόσαλλες θέσεις με αυτές του Γραμματέα κ. Αυγενάκη, του Βουλευτή κ. Γεωργαντά, του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα και του Προέδρου της ΝΟΔΕ Κιλκίς κ. Βιολιτζή.
«Η Μακεδονία είναι Ελληνική και δεν χαρίζεται ούτε παραχωρείται σε κανέναν». Η Μακεδονία (εννοείται ολόκληρη) ήταν είναι και θα είναι Ελληνική, ακούστηκε από τα στόματα και των τεσσάρων ομιλητών. Ο κόσμος χειροκροτούσε, κάποιοι δάκρυσαν λέγοντας: επί τέλους η Νέα Δημοκρατία δεν συμφωνεί να λέγονται οι Βόρειοι γείτονές μας ΜΑΚΕΔΌΝΕΣ και φυσικά δεν θα υπάρχει ούτε παράγωγο της λέξης Μακεδονία που αύριο θα είναι ένας λόγος αλυτρωτισμού. 
Έδωσαν την υπόσχεσή τους πως «μία είναι η Μακεδονία και δεν υπάρχει άλλη Μακεδονία με γεωγραφικό ή άλλον προσδιορισμό. Είναι μία η Μακεδονία και ένας ο Μέγας Αλέξανδρος, δεν υπάρχει παλιά Μακεδονία και Νέα Μακεδονία με νέο Μέγα Αλέξανδρο! Ήρθε η ώρα που όλοι οι Μακεδόνες θα έχουν μία ταυτότητα την Ελληνική και όσοι Έλληνες ζούν στα Σκόπια πρέπει να προστατευθούν από την Ελλάδα, από την Μακεδονία.
Ωρίμασε πλέον το θέμα για να δοθεί μία λύση ώστε να ξεκαθαρίσει ποίοι είναι  Έλληνες και ποίοι είναι Σλάβοι, ποίοι είναι Μακεδόνες και ποίοι είναι Σλάβοι.
Όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας της ΔΗΜΤΟ και ΝΟΔΕ έφυγαν με ψηλά το κεφάλι και με αναπτερωμένο το ηθικό τους και την αξιοπρέπειά τους, που δεν άφησαν καμία αμφισβήτηση οι ομιλητές πως θα ενεργήσουν ως γνήσιοι απόγονοι των Μακεδονομάχων και όχι ως προδότες του Ελληνισμού. Ας παραδειγματιστούν και τα άλλα κόμματα και να συστρατευθούν όλοι μαζί, έστω για μία φορά, για να σώσουν την Αξιοπρέπειά μας, την χώρα μας και το όνομά μας.
Η Μακεδονίας ούτε ως όνομα παραχωρείται, μοιράζεται ή δωρίζεται. Ήταν είναι και θα παραμείνει μία και Ελληνική.


Θεόφιλος Κυριακίδης
Αδέσμευτος δημοσιογράφος

Και μετά τις υποσχέσεις των πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, μόνο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ. (ούτε Άνω, ούτε Κάτω, ούτε Νέα, ούτε Παλιά) Μίας και Ελληνικής.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply