Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: “ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΡΟΜΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ - ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!”VIDEO
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Ο Βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης στην ομιλία του για τον προϋπολογισμό κατέδειξε τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ που έχει πάρει την σκυτάλη από την ψευδολογία του Σαμαρά αναφορικά με το "σκίσιμο των Μνημονίων".
Όπως είπε χαρακτηριστικά η Πατρίδα μας όχι μόνο δεν θα βγει, αλλά θα έχει για ακόμα 40 χρόνια μνημόνια με τον Τσίπρα, τον Μητσοτάκη και το διεφθαρμένο μνημονιακό πολιτικό σύστημα.



Επίκειται ξεπούλημα στους πιο νευραλγικούς τομείς, όπως η ΔΕΗ και η ενέργεια και η μόνη που αντιστέκεται είναι η Χρυσή Αυγή, γι΄ αυτό και βρίσκεται σε καθεστώς αποκλεισμού.

Ο προϋπολογισμός της Εθνικής κυβέρνησης της Χρυσής Αυγής θα βασίζεται στην αύξηση του ΑΕΠ μέσω της Εθνικής παραγωγής και της εκμετάλλευσης του πλούσιου ορυκτού πλούτου.

Ο Συναγωνιστής επισήμανε πως κάθε χρόνο το ελληνικό κράτος σπαταλά 1,8 δισ. ευρώ για την λαθρομετανάστευση, ποσό το οποίο μετά το κόψιμο των ευρωπαϊκών κονδυλίων θα επιβαρύνει πια την τσέπη των εξαθλιωμένων Ελλήνων.

Τέλος, τόνισε πως ο μνημονιακός προϋπολογισμός χτυπά τους πολύτεκνους, ενώ το περιβόητο "κοινωνικό μέρισμα" το καρπώθηκαν σε συντριπτική πλειοψηφία αλλοδαποί, γεγονός που επιβεβαιώνει τον ιδιότυπο ρατσισμό του κράτους σε βάρος των Ελλήνων




ΠΗΓΗ:http://sklantzithres.blogspot.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply