Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΑ! Ο ΕΦΕΤ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΣΑΛΜΟΝΕΛΑ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στην ανάκληση προϊόντων από την αγορά, στα οποία ανιχνεύτηκε το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp, προχωρά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).
Συγκεκριμένα, ο ΕΦΕΤ, ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στo πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων του ΕΦΕΤ, διαπίστωσε τόσο σε παραδοσιακό μπιφτέκι barbeque, όσο και σε ρολό κοτόπουλο γεμιστό, την ύπαρξη του παθογόνου βακτήριου Salmonella spp.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για το προϊόν με την εμπορική ονομασία «H δική μας φάρμα παραδοσιακό μπιφτέκι BBQ με φρέσκο μαϊντανό και κρεμμύδι», συσκευασμένο, με κωδικό παρτίδας 26102017 και ημερομηνία ανάλωσης έως 26-10-2018. Το ανωτέρω προϊόν παράγεται και συσκευάζεται από την επιχείρηση «Π. Καμαράτου και ΣΙΑ ΕΕ» ΒΙΠΑ Μαρκόπουλου.
Επίσης, ο ΕΦΕΤ προχωρά στην ανάκληση του προϊόντος με την εμπορική ονομασία «ΑΒ ρολό κοτόπουλο με μπέικον και τυρί», συσκευασμένο, με ημερομηνία κατάψυξης 23-9-2017, αριθμό παρτίδας Trace ID 1517266608 και ημερομηνία ανάλωσης έως 17-3-2019. Το ανωτέρω προϊόν παράγεται και συσκευάζεται για την ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, Λεωφόρος Σπάτων.
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου των εν λόγω παρτίδων από την εσωτερική αγορά, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Παράλληλα, καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν.









ΠΗΓΗ:http://www.makeleio.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply