Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Όλους σας έχουμε ενημερώσει πως το Τ.Ε.Ι. Κιλκίς μετακόμισε και έφυγε από τις εγκαταστάσεις του ΟΑΕΔ όπου και φιλοξενούνταν και ήδη εγκαθίστανται στα καινούρια κτίρια που είναι απέναντι από τον όρχο αυτοκινήτων του Δήμου Κιλκίς και τα σφαγεία.
Από εκείνην την  διασταύρωση, που ομολογείται από όλους, που είναι σκέτη λαιμητόμος, θα πηγαίνουν οι σπουδαστές με κίνδυνο ατυχήματος, ακόμη και της ζωής τους.
Ο επόμενος κόμβος είναι αυτός των εργατικών κατοικιών Γ’ που παρά τις οχλήσεις, παρά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων και παρά τις υποσχέσεις δεν έγινε τίποτε μέχρι σήμερα! Είναι σαν να λέμε πολιτικοί και λοιποί υπεύθυνοι τους γράψανε στα πα@@ρια τους. Ντροπή; Ποιος όμως την έχει χάσει για να την βρουν αυτοί; Ιδιαίτερα στις Εργατικές κατοικίες υπάρχει πριν από σαράντα μέτρα διασταύρωση που είναι επικίνδυνη γιατί η ορατότητα από τα ερχόμενα από το Πολύκαστρο αυτοκίνητα είναι σχεδόν ανύπαρκτη, ενώ από την διασταύρωση των εργατικών κατοικιών είναι ορατή η κίνηση και από τα ερχόμενα από Πολύκαστρο και από Κιλκίς. Γιατί άραγε δεν μπορούν οι κάτοικοι να διευκολυνθούν και μάλιστα βρίσκεται μονίμως η τροχαία σε εκείνο το σημείο;
Κύριοι θα είστε υπεύθυνοι εάν γίνει το παραμικρό ατύχημα στις δύο αυτές διασταυρώσεις. Εκτός και εάν περιμένετε να γίνουν εκλογές ! 



































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply