Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΕΥΖΩΝΩΝ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση





Σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017, ομάδα περίπου 50 ατόμων της Χρυσής Αυγής, από την Τοπική Οργάνωση Παιονίας, καθώς  και εκπρόσωποι Τοπικών Οργανώσεων από την Θεσσαλονίκη, συνοδευόμενοι από τους Βουλευτές Κιλκίς κ. Χρήστο Χατζησάββα, από την βουλευτή Χαλκιδικής κ. Σωτηρία Βλάχου, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου κ. Αρτέμη Ματθαιόπουλου του υπεύθυνου Τ.Ο Παιονίας κ. Αντώνη Παπαδόπουλου και μελών της καθώς και τριών εκπροσώπων Τ.Ο. της Θεσσαλονίκης, ήρθαν στον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων για να διατρανώσουν την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, μετά την προδοτική δήλωση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης που αποκάλεσε τα Σκόπια «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».
Στην κάμερα της kilkiswebtv  μίλησαν κατά σειρά, ο κ. Ματθαιόπουλος Αρτ. Ο κ. Χατζησάββας και ο κ. Τσάμης Θεοφάνης Υπεύθυνος Οργάνωσης Θεσσαλονίκης.  Και οι τρεις αναφέρθηκαν στην αντίθεσή τους για να δοθεί το όνομα Μακεδονία στους Βόρειους γείτονες έστω και ως παράγωγο.
Συγχαρητήρια στην Ελληνική Αστυνομία που παραβρέθηκε στον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων, για την διακριτική της παρουσία. Ενώ υπήρχε αρκετή Αστυνομική δύναμη δεν διέκρινες εύκολα την παρουσία τους.
Το αντίθετο συναίβει στο Κιλκίς όπου μικρή ομάδα 15 ατόμων συνοδευόμενοι από τους βουλευτές και εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής, πέρασαν μέσα από την Λαϊκή Αγορά. Οι Χρυσαυγίτες περνώντας από την Β. Ρώτα κρατούσαν σημαίες χωρίς να ακούγονται. Από πίσω τους, όλως παραδόξως, βρίσκονταν 8-10 Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ! Ίσως να μη γίνονταν τόσο αντιληπτοί οι Χρυσαυγίτες εάν δεν ακολουθούσε η πολυπληθείς ομάδα Αστυνομικών.
Δεν ξέρουμε εάν οι Αστυνομία ήθελε να κάνει έντονη την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Λαϊκή Αγορά!









































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply