Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


        18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς!!!!!!!!
        Από τις 9 έως και τις 15 Δεκεμβρίου στην πόλη της κούκλας, το Κιλκίς !!!!!!

        Και το 18ο Διεθνές Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας συνεχίζει τις παραστάσεις του   με την Ομάδα “Το θορυβώδες στρείδι” από τη  Μεγάλη Βρετανία που θα μας παρουσιάσει κουκλοθέατρο με κούκλες και παντομίμα με τίτλο Ο συνηθισμένος Μπομπ
 στις  12/12 στις  19:00 και 13/12 στις 9.00 και 11.00.

      Ένα  έργο για όλες τις ηλικίες, μια αθώα και τρυφερή ιστορία, χωρίς λόγια, με στοιχεία παντομίμας, μουσικής και ηχητικών εφέ. Το κοινό παρακολουθεί τον Μπομπ και τον κόσμο που τον περιβάλλει κάτω από μια ομπρέλα από βαλίτσες και ένα αδιάβροχο.

Συντελεστές έργου:
Ερμηνεία/κουκλοπαίχτης: Nik Palmer
Tεχνική υποστήριξη/ερμηνεία: Sarah Rowland-Barker


        Από τότε που ο Νικ και η Σάρα ξεκίνησαν την ομάδα τους «Το θορυβώδες στρείδι» το 2006, έχουν δημιουργήσει πολλές παραστάσεις κουκλοθεάτρου, χρησιμοποιώντας διαφορετικά είδη και στυλ κάθε φορά, με τις οποίες έχουν ταξιδέψει ευρέως σε θέατρα και φεστιβάλ της Μεγάλης Βρετανίας. Τα τελευταία τρία χρόνια, η ομάδα γνώρισε διεθνή επιτυχία με την παράσταση «Ο συνηθισμένος Μπομπ», η οποία έχει παιχτεί στην Τσεχία, Αυστρία, Ρουμανία, Ισπανία, Δανία, Ταϋλάνδη, Μεξικό, Κολομβία, Βιετνάμ, Βοσνία, Νότια Κορέα και Ινδονησία, όπου και κέρδισε το βραβείο για την «Καλύτερη Παράσταση Δρόμου» στο Διεθνές Καρναβάλι Κουκλοθεάτρου και επίσης έχει προταθεί ως η «Καλύτερη Παιδική Παράσταση».


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply