Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΒΑΛΑΝ ΤΙΣ "ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ" ΚΑΙ ΣΑΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σε βανδαλισμούς προβαίνουν πλέον Τσίπρας και Καμμένος προκειμένου να γίνουν αρεστοί στους αφεντάδες τους.
Στόχος τους αυτή τη φορά το Κιλκίς που, όπως είναι γνωστό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί εδώ είναι τα σύνορα, εδώ είναι Μακεδονία, εδώ φιλοξενούνται κάθε είδους μετανάστες και λαθρομετανάστες και σύμφωνα με το σχέδιό τους πρέπει οι ιθαγενείς κάτοικοι του Κιλκίς να τα μαζεύουν.
Η πλέον γνώριμη, προσφιλής και δοκιμασμένη μέθοδο όταν θέλεις να κάνεις «γενοκτονία» είναι να εξαθλιώσεις οικονομικά έναν λαό.
Αυτό ακριβώς είχαν εντολή να κάνουν οι πραιτοριανοί του συστήματος, που σήμερα υπηρετούν οι Τσίπρας – Καμμένος. Ήθελαν να εξοντώσουν τον εργαζόμενο και τον μαγαζάτορα του Κιλκίς και το πέτυχαν.
Ήρθαν οι καλοαναθρεμμένοι Κολωνακιώτες εισπράκτορες της Τρόικα και άρχισαν να ληστεύουν την αγορά του Κιλκίς.
80.000 Ευρώ πρόστιμο σε μαγαζί του Κιλκίς και 40.000 σε άλλο σημαίνει ότι …κλείνουν τις επιχειρήσεις για να καταπολεμήσουν την ανεργία!!!
 Εύκολα ο ανεγκέφαλος θα πει ότι σωστά έπραξαν γιατί τήρησαν τον νόμο, όμως αυτός ο βλάξ που θα το πει οφείλει να διαβάσει τι είναι νόμος, τι δίκαιο και τι δικαιοσύνη γιατί μόνο όταν ξεκαθαρίσει αυτές τις έννοιες, θα μπορέσει να καταλάβει όχι μόνο την συμπεριφορά των πραιτοριανών κατά του λαού του Κιλκίς αλλά και …γιατί κατάργησαν την Αντιγόνη από τα σχολεία.
Η κουκουλοφόροι του Τσίπρα στο Κιλκίς δείχνουν γιατί ο Τσίπρας επέλεξε να βάλει τώρα στο στόχαστρο τους Έλληνες δικαστές και την Ελληνική δικαιοσύνη.
Στον DNA της αριστεράς τύπου Τσίπρα είναι η επιδίωξη άλωσης όλων των θεσμών της κοινωνίας και όπως σε όλους είναι γνωστό, ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια υλοποίησης των στόχων της, είναι οι δικαστές.
Ο πόλεμος που γίνεται μεταξύ Τσίπρα και δικαστών τούτες τις μέρες έχει ως στόχο να απαξιωθεί η δικαιοσύνη ώστε με ευκολία να αντικατασταθεί ο άνθρωπος δικαστής από μία ηλεκτρονική πατσαβούρα, που θα δικάζει με τρόπους ανάλογους των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.
Τότε και μόνο τότε το σύστημα δεν θα κινδυνεύει και θα μπορεί να επιβάλει άφοβα πρόστιμα διωγμού.
Φυσικά είναι ανάξιο λόγου να ασχοληθούμε με το «τι ποιούν» τα… τοπικά μας γιουσουφάκια στη βουλή καθώς ο ρόλος τους είναι αυτός …της αναμονής. Περιμένουν δηλαδή να περάσει ο μήνας για να αυξήσουν το εισόδημά τους.

Αγαπητοί μου φίλοι, καλά Χριστούγεννα. Τα σύνορα για ακόμα μία φορά θα δώσουν τον οβολό τους για να μπορούν Τσίπρας και Καμμένος να πετάνε καθρεφτάκια στους ιθαγενείς αυτής της χώρας. 


ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΙΛΚΙΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply