Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ! 21Η ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΠΡΟΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 23 12.17
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Κιλκις  23 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο ώρα 16:15΄ Προπαραμονή Χριστουγέννων στην πόλη του Κιλκίς!
Ξεκινήσαμε από το Δημοτικό Στάδιο  από την αρχή της  21η Ιουνίου, περάσαμε  την Γ. Καπέτα μπροστά από το Δημαρχείο και φθάσαμε μέχρι το Αρχαιολογικό Μουσείο Κιλκίς. Την διαδρομή την κάναμε με εσάς και την κάμερα της kilkiswebtv. Θέλω να μου πει κάποιος εάν είδε  έστω ένα «σημάδι» που να λέει πως οι Κιλκισιώτες ξέρουνε ότι μεθαύριο είναι Χριστούγεννα;   Η εξαίρεση υπάρχει μπροστά σε ένα φαρμακείο με πρωτοβουλία των ιδιοκτητών, απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς, οι οποίοι αποφάσισαν να θυμίσουν στου Δημότες ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι! Δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο για αυτήν την διαδρομή που ακόμη και το Δημαρχείο είναι κυριολεκτικά «νεκρό».
Πάμε στην Πλατεία Ειρήνης. Μόλις τελείωσε ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς και ήταν σε μία γωνία, απέναντι από το «γραφείο πληροφοριών» του Δήμου! Υπάλληλος για πληροφορίες; Φυσικά και δεν υπήρχε! Μέσα από το τζάμι υπάρχει μία τηλεόραση η οποία υποτίθεται ότι δίνει πληροφορίες στους επισκέπτες της άδειας πλατείας! Λάθος, μπροστά από την οθόνη έχουν αναρτηθεί αφίσες  και η τηλεόραση και η θέση του υπαλλήλου για πληροφορίες ….κενές!
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο για όσα παραπάνω σας ανέφερα.





















About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply