Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΚΙΛΚΙΣ. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2017. Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΛΙΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Αν κάποιος σήμερα περνούσε από τον κεντρικό δρόμο του Κιλκίς, δηλαδή την 21η Ιουνίου και έβλεπε την ανυπαρξία έστω και ενός στολιδιού που να θυμίζει ή να λέει πως σε πολύ λίγες ημέρες έχουμε Χριστούγεννα θα σας έλεγε πως εγώ είδα Πασχαλιάτικο κερί και αυγά στην ρίζα τις κολώνας που είναι αναρτημένο το Πασχαλιάτικο κερί. Άλλος θα σας έλεγε πως εγώ είδα κούκλες που μάλλον θέλουν να μας πείσουν πως έχουμε Αποκριές! Κανένα σημάδι επί της 21ης Ιουνίου δεν δείχνει πως έχουμε φεστιβάλ Παντομίμας και κουκλοθέατρου.
Αν όμως περάσει κανείς μπροστά από την Λ.Α.Φ. Κιλκίς θα τους περάσουν για αγράμματους αφού στολίσανε Χριστουγεννιάτικο δένδρο, έχουν το Άγιο Βασίλη  και τα πλουμιστά δώρα μέσα στην από διαφάνεια σκηνή.
Ευτυχώς μερικοί μαγαζάτορες στόλισαν τα καταστήματά τους και κάποιοι πιθανόν να μπερδευτούν από το μήνυμα που στέλνει ο Δήμος, σε αντίθεση με τους μαγαζάτορες.
Όντως είτε θέλουμε είτε όχι, οι Κιλκισιώτες πρέπει να ντρεπόμαστε με αυτήν την κατάντια! Οι μαγαζάτορες είναι απογοητευμένοι βλέποντας την ανυπαρξία του Δήμου.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως ούτε ένας έστω χαμηλόβαθμος υπάλληλος δεν βρέθηκε να ενημ,ερώσει τον Δήμο ότι σε 12 ημέρες έχουμε Χριστούγεννα και δεν είδαμε ούτε μία φάτνη μέσα στο Κιλκίς; Εκτός και εάν τις κρύψανε ή θα τις βάλουνε το Πάσχα!


























About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply